Killer_B 87 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 Če znaš s polno hitrostjo pelat za ritjo dirkača pred tabo, potem znaš zihr s polovično hitrostjo v neki normalni formaciji prepeljat zadnji ovinek....vmes itak ni pomembno da smo čist skupi. Link to post
silverfox1973 4 Napisano March 24, 2009 Share Napisano March 24, 2009 Že smo pri številki 3 Seveda tudi malo selekcije, da nebomo fasali četo neizkušenih novincev. Najbolje se vidi na treningih...DenIIs je že primeren kandidat. Sem že razmišljal o prijavi, vendar na žalost izpadem iz kroga izkušenih . Bom pač solo treninge žgal. Vrooom! Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 24, 2009 Avtor Share Napisano March 24, 2009 Sezona je še daleč, veliko treningov in pomladanskih dirk je še pred nami...tako da Je pa res WTCC stopnička višje kot STCC...sej pravm, vsak ima priložnost. Treba se bo dokazat na treningih in dirkah, ki prihajajo Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 25, 2009 Avtor Share Napisano March 25, 2009 Kje so pa naši Grubelniki,Trstenjaki, Kožuhi....lahko bi podali kakšno mnenje in se tudi malo aktivno pridružili v prvenstvo, ne samo ob nedeljah zvečer? Al se pa očitno z vsem strinjajo? Link to post
McBajs 8 Napisano March 25, 2009 Share Napisano March 25, 2009 Strinjajo se tako ali tako takoj ko se prijavijo v sezono. Ali so oziroma niso sodelovali v debati in prispevali svojega deleža ter naredili prvenstvo mogoče tudi malce po svoji zamisli je pa njihov problem. V končni fazi je važno samo to, da taki, ki dirkajo in jih na forumu ni, točno vedo kaj piše v pravilih in se potem ne oglašajo s kakšnimi pripombami ali pritožbami ki bazirajo na nepoznavanju pravil. Link to post
JeZn 120 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Jst bi razmislil o dveh razvrstitvah tovarniški in privatni razvrstitvi. Ker eni dirkajo za zabavo enim je pa to že skor posel. (beri Play in 300 krogov za dirko) Link to post
play 502 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Jst bi razmislil o dveh razvrstitvah tovarniški in privatni razvrstitvi. Ker eni dirkajo za zabavo enim je pa to že skor posel. (beri Play in 300 krogov za dirko) Lej jaz delam določeno progo tolko krogov za veselje,za svoj gust, en da bom najboljši, sicer želim si, kdo si pa ne, in ne pomeni če nardim 200+ da bom zelo dobr, predlog pa sm že sam ene parkrat reku, da bi mogl met eno zlato ligo in eno navadno, in tisti ki je res resn pride v zlato ligo, sm tako pišem, da se ve zakaj se gre, dve lige in če si taprav, si nato med tabolšimi, sm žal žal, nas ni 40kom, da bi lahko razdelil, za 10, 15kom se to ne splača in zadne čase naj je čezdalje manj, ne več.. Zdrugimi rečmi se jaz pa pač stirnjam, men je važno da se žgeee Jezn želim si sm še neki, ne se neki skus name spravljat, povsod sm jaz neki vmes, pa prosim dej mal razmisli, pred kej pišeš, jaz zate zmer! Link to post
PEK 2 291 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 play JE VSEGA KRIV! Hec hec. To z dvemi ligami alpa 2. vrstami točkovanja res nebi šlo pomoje, ker nas je premalo. Tako kot je zdaj je cist uredu, ena liga in eno točkovanje, to je to. Pač če bo več folka kot 25 (kar dvomim, razn prvih par dirk morda), pa bojo tiste kvalifikacije, ki so že ble včasih za uvrstitev na tekmo. PS: play VSEGA KRIV! pa brez zamere hec spet. Link to post
Ale 472 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Jezn želim si sm še neki, ne se neki skus name spravljat, povsod sm jaz neki vmes, pa prosim dej mal razmisli, pred kej pišeš, jaz zate zmer! To sem pa tut jaz opazil. Ne vem kaj ti gre Play in njegova količina prevoženih krogov tok v nos. Pa nič ne zagovarjam mojega teammate-a ker sem z obema v zelo dobrih odnosih (vsaj z moje strani). Pa ne da si mu fouš. :mrgreen: Link to post
JeZn 120 Napisano March 31, 2009 Share Napisano March 31, 2009 Pa ne da si mu fouš. :mrgreen: Ne nisem mu fouš. Naj vozi če ima voljo. Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 20, 2009 Share Napisano April 20, 2009 A so že kakšna predvidevanja kdaj naj bi se sezona začela? Verjetno tako kot prejšnja? Oktobra? Al bo že kej prej? Link to post
mAxL 1 106 Napisano April 20, 2009 Avtor Share Napisano April 20, 2009 Predvidoma tako kot lani Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 11, 2009 Avtor Share Napisano June 11, 2009 Bi kakšno od ekip za naslednjo sezono zanimala uporaba team speaka? Z McBajsom sva ga včasih nekaj uporabljala in je kr fajn zadevca Link to post
Killer_B 87 Napisano June 11, 2009 Share Napisano June 11, 2009 Sej to se da rešit s tem, da imaš odprto MSN okno pa se pogovarjaš z ljudmi ane? Link to post
mAxL 1 106 Napisano June 11, 2009 Avtor Share Napisano June 11, 2009 Prašaj Slaparja kako je če imaš MSN odprt Tudi steam ima to funkcijo, ki pa nama je neki zezala. Sicer pa kakor komu paše, zarad mene maste lahko tudi msn odprt ali pa nič od tega Link to post
Recommended Posts