Skoči na vsebino

Sezona 3 [2009/10]

Recommended Posts

Če znaš s polno hitrostjo pelat za ritjo dirkača pred tabo, potem znaš zihr s polovično hitrostjo v neki normalni formaciji prepeljat zadnji ovinek....vmes itak ni pomembno da smo čist skupi.

• Odgovori 1,5k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vem da je bilo to že premleto, in prežvečeno a vseeno ne morem brez da bi komentiral tokrat predvsem glede na včerajšnjo dirko. Še kar ne vem, kaj se imajo privatniki za mešat v: 1) točkovanje t

Zadovoljen s dezevnimi Q. Mislim da 6. mesto. R1 odpeljal zelo dobro in po napaki obeh mejakov (na sliki 3.) prišel na 2. mesto in ga obdržal. R2 spet odličen štart (slika 1.) in spet racepace

Super film Gogec le tako naprej Upam da narediš se film za race2

Posted Images

Že smo pri številki 3 icon_champion.gif

Seveda tudi malo selekcije, da nebomo fasali četo neizkušenih novincev. Najbolje se vidi na treningih...DenIIs je že primeren kandidat.

Sem že razmišljal o prijavi, vendar na žalost izpadem iz kroga izkušenih :oops: .

Bom pač solo treninge žgal.

Vrooom!

Sezona je še daleč, veliko treningov in pomladanskih dirk je še pred nami...tako da :)

Je pa res WTCC stopnička višje kot STCC...sej pravm, vsak ima priložnost. Treba se bo dokazat na treningih in dirkah, ki prihajajo [ok]

Kje so pa naši Grubelniki,Trstenjaki, Kožuhi....lahko bi podali kakšno mnenje in se tudi malo aktivno pridružili v prvenstvo, ne samo ob nedeljah zvečer?wacko.gif

Al se pa očitno z vsem strinjajo?

Strinjajo se tako ali tako takoj ko se prijavijo v sezono. Ali so oziroma niso sodelovali v debati in prispevali svojega deleža ter naredili prvenstvo mogoče tudi malce po svoji zamisli je pa njihov problem. V končni fazi je važno samo to, da taki, ki dirkajo in jih na forumu ni, točno vedo kaj piše v pravilih in se potem ne oglašajo s kakšnimi pripombami ali pritožbami ki bazirajo na nepoznavanju pravil.

Jst bi razmislil o dveh razvrstitvah tovarniški in privatni razvrstitvi.

Ker eni dirkajo za zabavo enim je pa to že skor posel. (beri Play in 300 krogov za dirko)

Jst bi razmislil o dveh razvrstitvah tovarniški in privatni razvrstitvi.

Ker eni dirkajo za zabavo enim je pa to že skor posel. (beri Play in 300 krogov za dirko)

Lej jaz delam določeno progo tolko krogov za veselje,za svoj gust, en da bom najboljši, sicer želim si, kdo si pa ne, in ne pomeni če nardim 200+ da bom zelo dobr, predlog pa sm že sam ene parkrat reku, da bi mogl met eno zlato ligo in eno navadno, in tisti ki je res resn pride v zlato ligo, sm tako pišem, da se ve zakaj se gre, dve lige in če si taprav, si nato med tabolšimi, sm žal žal, nas ni 40kom, da bi lahko razdelil, za 10, 15kom se to ne splača in zadne čase naj je čezdalje manj, ne več..

Zdrugimi rečmi se jaz pa pač stirnjam, men je važno da se žgeee

Jezn želim si sm še neki, ne se neki skus name spravljat, povsod sm jaz neki vmes, pa prosim dej mal razmisli, pred kej pišeš, jaz zate zmer!

play JE VSEGA KRIV! Hec hec.smile.gif

To z dvemi ligami alpa 2. vrstami točkovanja res nebi šlo pomoje, ker nas je premalo. Tako kot je zdaj je cist uredu, ena liga in eno točkovanje, to je to.

Pač če bo več folka kot 25 (kar dvomim, razn prvih par dirk morda), pa bojo tiste kvalifikacije, ki so že ble včasih za uvrstitev na tekmo.

PS: play VSEGA KRIV! laugh.gif pa brez zamere hec spet. ;)

Jezn želim si sm še neki, ne se neki skus name spravljat, povsod sm jaz neki vmes, pa prosim dej mal razmisli, pred kej pišeš, jaz zate zmer!

To sem pa tut jaz opazil. Ne vem kaj ti gre Play in njegova količina prevoženih krogov tok v nos. Pa nič ne zagovarjam mojega teammate-a ker sem z obema v zelo dobrih odnosih (vsaj z moje strani).

Pa ne da si mu fouš.icon_joj.gif :mrgreen:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Prašaj Slaparja kako je če imaš MSN odprt :D Tudi steam ima to funkcijo, ki pa nama je neki zezala.

Sicer pa kakor komu paše, zarad mene maste lahko tudi msn odprt ali pa nič od tega :P

Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...