silicijeva dolina 1 254 Napisano September 15, 2015 Share Napisano September 15, 2015 No,če smo že pri OR Dk2,naj povem,da se zadevo da kupiti in se še vedno prodaja. Če jih naročiš čakaš cca 2 meseca na njih. Z vsemi davki,carino plačaš cca 600€. Rabljen komplet dobiš za cca 300-500€. Ne moreš primerjati Oculus rift DK2 oz VR nasploh z zaslonom,ker,ko igraš z OR si dejansko v igri,dočim na zaslonu si omejen na širino zaslona(lahko imaš tri zaslone pa še vedno ne boš videl vsega). Za tri zaslone je dovolj že grafična kartica nižjega srednjega razreda(AMD R9 270) in ti bo igro poganjala na dokaj solidnih grafičnih nastavitvah. Za 4K zaslon boš moral izbrati grafikuljo višjega cenovnega razreda in še tukaj moraš paziti,ker vse ne blestijo pri tako velikih resolucijah. Tudi za OR moraš imeti zelo dobro grafično kartico,če želiš,da ti igra teče gladko z vsemi detajli,čeprav vsi,ki smo kdajkoli igrali z OR vemo,da je Dk2 dober ni pa vrhunski glede pixlov,ki so vidni. Kolega,ki je prej igral z OR DK1 in potem še sprobal mojega Dk2 je rekel,da je razlika med tema dvema kot noč in dan in,da se da čudovito igrati z Dk2. Veliko vlogo pa tukaj odigra strojna oprema. Zadevo sem poganjal z R9 270X 2GB in je bilo vse skupaj bolj bogo. Lahko sem igral,ampak izklopiti sem moral dosti bonbončkov. Zgodba se je spremenila ko sem nabavil R9 390X 8GB. Vse na ful in je OR zasijal v vsej svoji lepoti. O teh dveh zverinah,ki pa jih imam sedaj noter pa je itak brez veze govorit Če bi ti priporočal bi rekel definitivno OR(p.CARS,Dirt Rally,Euro Truck simulator in mnoge druge). Je pa res,da trenutno ne podpira Assetto Corsa igre. Če je to problem in igraš samo to igro ti priporočam tri zaslone. Glede platna in projektorja pa nimam izkušenj. 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 Sam cist za info benji...a OR DK2 sploh ni vec planiran na bo kdaj deloval v Assetto Corsa? A samo uradno ni podprto pa obstaja kaksen unofficial workaround ali stvar sploh ne dela? Ker DK2 se da dobti za dokaj zmeren denar pa bi bilo to da ne bo nikoli vec delal v AC malo zalostno... Citiraj Link to post
alkoro 676 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 Glede na to da imaš na youtube veliko filmčkov z OR DK2 bi rekel da ni uradno podprto.Če na hitro pogooglaš najdeš celo vodič kako usposobit zadevo http://www.vrcircle.com/post/how-to-enable-oculus-rift-in-assetto-corsa-updated Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 nebi rad smetil te teme...to da je vcasih v AC delalo vem, razumel sem le, da z zadnjim updejtom AC DK2 ne dela vec (oz se ne razvija nadaljne podpore). Zdaj pa ne vem a je to misljeno da za DK2 sploh se mislijo vec nic delat in da je ves effort usmerjen v CV1, DK2 pa da so dali na stranski tir...zato sprasujem...se benji je omenil nedelovanje, ne me zdej tepst Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 OR je bil uradno podprt in so ga od samega začetka oglaševali. Potem pa so pri OR dejali,da ne bo program več podpiral extendet mode oz. bo podpiral samo direct mode,kar je prineslo boljšo zmogljivost in stabilnost in seveda boljšo izkušnjo. No,z novim popravkom ni več podpore za OR. Kdaj se bodo potrudili in naredili podporo vedo samo oni. Drugače pa je vozit Ac z OR orgazmično Citiraj Link to post
ingange 379 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 Jao. Da bi videli moj cockpit bi se smejali. Samo nekaj vprašam - ima kdo rešitev za blokirat koleščka od stola ? Demontaža koleščk ne pride v poštev Eko še moja rešitev problema z pisarniškim stolom ki beži . Ker sem menjal zavorno vzmet z občutno močnejšo sem iml probleme vsakič ko sem bremzal .Ni pomagala krpa , gost tepih niti zataknjeni copati . Na širino kolesc sem izrezal luknje v "desko" odspodaj pa privil kovinske plošče , da se vse skupaj vsede globoko v tepih in se ne premakne dokler ne odmakneš teže "se vstaneš " Ko ne rabiš več fiksnega stola desko samo pospraviš in in imaš normalen funkcionalen stol . Upam da komu pomaga Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 16, 2015 Share Napisano September 16, 2015 Super rešitev Citiraj Link to post
Recommended Posts