Domen Grča 205 Napisano September 14, 2015 Avtor Share Napisano September 14, 2015 Saj imam displey za prestave na vrhu volana malo bolj poglej 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 vsecna postavitev, sploh tihozitje desno na mizici 2 Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 brez piva nam živeti ni Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 Jao. Da bi videli moj cockpit bi se smejali. Samo nekaj vprašam - ima kdo rešitev za blokirat koleščka od stola ? Demontaža koleščk ne pride v poštev Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 Jao. Da bi videli moj cockpit bi se smejali. Samo nekaj vprašam - ima kdo rešitev za blokirat koleščka od stola ? Demontaža koleščk ne pride v poštev hehe...jaz sem ravno v petek reseval ta problem na pisarniskem stolu. Me je pri bremzanju vedno nazaj odnasalo, pa sem se pol drzal za volan kot ena teta, ki jih vidis na cesti nalimane na sipo Skratka...v sluzbi sem "zamenjal" kolescka za take fiksne stifte, ki sem jih nasel v konferencni sobi. Doma sem sicer z zalostjo ugotovil, da stvar ni kompatibilna, saj se na mojem stolu snamejo samo plasticna kolescka, osovina pa je nasfasana na podstavek....fiksni stifti pa so bili z osovino, sama plastika pa je bila drugacnega obsega, da bi jo samo nabil gor.Ker sem bil pol ze malo togoten sem studiral kako bi vseeno stvar resil in prisel do zanimive resitve. Vzel sem dvostranki selotejp (malo bolj debelejsi - ze skoraj guma), ocistil kolescek z alkoholom (pa ni bil pircek) ter ga nalepil na kolo, ga se prepognil da je bil se debelejsi in ga potem pocasi zavrtel na zgornjo stran tam kjer je "blatnik" od kolescka...fino stisnil ter ponovil na obeh straneh kolescka (eno kolo ima loceno levo in desno stran). Tako na vseh petih kolesih in stvar je kot noc in dan. Sicer malo A-JE-TO varianta samo deluje! Pred tem sem kar z duckt tapom (tisti armirani) oblepil vsa kolesa, samo mi je na ploscicah puscalo rise pa ces cas se je odlepilo...tale varianta pa se nic ne vidi in dosti bolje drzi pa se nobenih ris ne pusca po tleh. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 Jaz sem dal pod moj stol kar en mal debelejši tepih. Se koleščka ugreznejo not in drži kot pribito! Citiraj Link to post
treker 139 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 (urejeno) Ne se smejat, jaz sem dal v koleščke ene stare športne copate .Pomaga, če je čim tanjši podplat (barefootke npr.)Evolucija tega je potem bila, da sem z vrvjo fiksiral delčke gume (cca 2mm debeline - tiskarska guma) okoli koleščkov...Menjava je sicer trajala par minut, držalo pa je! Domen, super si to uredil! Uredil September 14, 2015 - treker 1 Citiraj Link to post
markop 702 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 (urejeno) Ne se smejat, jaz sem dal v koleščke ene stare športne copate .Pomaga, če je čim tanjši podplat (barefootke npr.)Evolucija tega je potem bila, da sem z vrvjo fiksiral delčke gume (cca 2mm debeline - tiskarska guma) okoli koleščkov...Menjava je sicer trajala par minut, držalo pa je!Sej se ne smejim. No, skušam no. Čist resen sem. Res.... Še kakšna kreativna ideja ? Jaz razmišljam, da bi naredil luknje v ploščicah. Koleščki bi lepo sedli noter.@Domen: Super. Lep projekt-ič. Uredil September 14, 2015 - MarkoP Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 daš en kos meter krat meter simpateksa pod stol pa ne bo šel nikamor, isto deluje tepih in podobne zadeve. Če hočeš it pa bl hardcore u akcijo pa zadaj za stol v tla ušraufaš moral 3/5 cm pa nasloniš stol z dvema kolesoma nanj.Namesto morala lahko uporabiš aluminjast vinkl ene pou metra dolg..skratka možnosti za improvizacijo je kar nekaj Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 Če hočeš it pa bl hardcore u akcijo pa zadaj za stol v tla ušraufaš moral 3/5 cm pa nasloniš stol z dvema kolesoma nanj.Namesto morala lahko uporabiš aluminjast vinkl ene pou metra dolg..skratka možnosti za improvizacijo je kar nekaj ..hja sam iz takega stola je treba tudi vstat enkrat, pa ce imas beerbauch to ni vec tako optimalna resitev...sploh, ce imas se kaksen pir pod kepo se zna hitro zgoditi kaksna akrobatska figura tam po tleh in cez stol jaz sem z mojo resitvijo z dvostranskim selotejpom zelo zadovoljen, tako da preden vrtate v kolescka ali pa v tla probajte...ce seveda imate gume z blatniki nad njimi 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 14, 2015 Share Napisano September 14, 2015 Ko sem še jaz imel pisarniški stol namesto dirkaškega,sem z drill vijakom kolešček fiksiral in se ni več premikal Je pa to tako,da ko je bila akcija se pa je cel stol premaknil Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 14, 2015 Avtor Share Napisano September 14, 2015 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano September 15, 2015 Share Napisano September 15, 2015 No,pa le ne gledaš TV iz racing sedeža Dobro zgleda tole. Citiraj Link to post
DADI 1 Napisano September 15, 2015 Share Napisano September 15, 2015 Zdravo sem nov na forumu pa me zanima omenil si oculus rift dk2 kje se da to kupit in če je to vredu? Rabil bi pa pomoč tudi jaz bi si rad naredil copid zanima pa me če kdo ve kaj je boljše tv ali projektor? Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano September 15, 2015 Avtor Share Napisano September 15, 2015 (urejeno) Dk2 to pomeni development kit in se ga neda kupit... počakaj slabo leto ko pridejo očala za trg... bolj izpopolnjena v vseh pogledih. Poglej na forum pod temo oculus rift...Meni je pač boljši tv sploh s 4k kvaliteto...Ne vem pa kaj je boljše ker projektorja še nisem probal ...najboljše je če kupiš 3 ekrane, najcenejše pa zelo efektivno, seveda če imaš dobro grafično. Uredil September 15, 2015 - Domen Grča Citiraj Link to post
Recommended Posts