Domen Grča 205 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Tauko zelo dobro vprašanje Še ne vem kje bo ker nimam placa, kmalu se selim v novo sobo pa bom tam našel kakšen plac ... Ja za premikat bo kar težko iz dveh kosev pa ne morem narest... Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 Samo mnenje: razdeli na dva dela tm, k se sedež konča in ostala platforma začne, in poj vse skup al s kovinsko ravno ploščico povež med sabo pri strani, al pa namontiri ploščice čelno na oba dela, ene dve al tri luknje zvrtaš pa z M8 al pa M10 šraufi pa matico vse skup med sabo zategn. Pa bo verjetn še zmer dovolj masivno, da se nou nkamr premikal. Če veš kaj mislim Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano November 10, 2014 Avtor Share Napisano November 10, 2014 Ja dobra ideja če bo potrebno bom to naredil upam da mi ne bo treba... Sedaj pa glavni del ima kdo kakšen nasvet glede postavitve volana, se pravi ko stegneš roko moraš biti z zapestjem na volanu, volan pa mora biti v višini ramen ? Je bolje če je malo višji in deska zakrivljena navzdol ? 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 10, 2014 Share Napisano November 10, 2014 To boš moral narediti po svojem okusu. Meni je boljše,če imam volan bližje,da mi roke na njem "počivajo" in nekje v višini ramen,spet drugi imajo raje,da je nižje. Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Skoraj stegnjene roke, če imaš zapestje na volanu. Volan pritrdi tako, da bo ležal isto, kot da bi ga pritrdil na mizo. Ima že sam po sebi nek kot. Tega ne spreminjat (vsaj jaz nebi) Tukaj lahko vidiš kako Chris Harris izmeri vse to. Pojdi na 1:35 tega videa. To bi bla ubistvu tudi moja idealna pozicija. Jaz v svojem avtu sedim nekako tako. 2 Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano November 16, 2014 Avtor Share Napisano November 16, 2014 Evo zdej pa samo še pobarvat 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Ful dobro si to porihtal BTW kaj sedež je na sankah,da ga lahko premikaš naprej in nazaj? Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano November 16, 2014 Avtor Share Napisano November 16, 2014 Ful dobro si to porihtal BTW kaj sedež je na sankah,da ga lahko premikaš naprej in nazaj? Hvala ja na sankah je ja se prav lepo prestavlja naprej in nazaj zelo kvaliteten zedež Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano November 16, 2014 Share Napisano November 16, 2014 Super. Zjutraj pa ko se zbudiš samo obrat v levo na sedež in gasa Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 20, 2015 Avtor Share Napisano January 20, 2015 Končno sem dobil težko pogrešan del t500rs volana in to je ročni menjalnik th8 Sedaj je cockpit pripravljen za barvanje ter nekaj popravkov. Pri ročni zavori upam da kmalu nadaljujem delo, rabim nek feder doma ga ne najdem zgleda bom mogu nek v trgovin zvohat sori za vrat 2 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano January 20, 2015 Share Napisano January 20, 2015 Povej kje si nabavil menjalnik. Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 20, 2015 Avtor Share Napisano January 20, 2015 amazon.de Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano January 20, 2015 Share Napisano January 20, 2015 Samo res... Zakaj ne odpreš slike z "Windows picture viewer" in dvakrat klikneš da obrne sliko levo ali desno in to je to. Ko greš ven se samo shrani v zadnji gledani poziciji. Simple. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 21, 2015 Share Napisano January 21, 2015 Ali pa ko nalagaš na shrani.si izbereš dodatne možnosti in "Zasukaj"... Citiraj Link to post
Domen Grča 205 Napisano January 21, 2015 Avtor Share Napisano January 21, 2015 ja v shrani.si mi obrne nisem vedel da se da tud na nastavljat evo bom preveril... Citiraj Link to post
Recommended Posts