mancSLO 1 945 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Ma ta Nurr je čudna proga. Men ne leži. Pridem dons na kvalifikacije, če bo kaj prosto, če pa ne pa v četrtek al pa soboto 2.7.1 Potek kvalifikacij Dodatne kvalifikacije kvalifikacije bodo potekale v treh terminih, in sicer v tednu pred dirko. četrtek, petek in sobota 19:30 - trening (nima vpliva) 20:30 - kvalifikacije 21:00 - dirka (20 krogov) (nima vpliva) Ps.: Matjaž. Dobro bi bilo, da pravila, ki ne veljajo več, prečrtaš. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 zamenjaj paps koledar 2014 smo hahahaa Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Aja Ne vem kje sem jst tork vidu... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Avtor Share Napisano November 4, 2014 (urejeno) Ps.: Matjaž. Dobro bi bilo, da pravila, ki ne veljajo več, prečrtaš. Marjan - z veseljem. Samo usmeri me tja, kjer je napaka pa bomo uredil. Toliko se je tega nabralo, da že sam težko sledim... EDIT: Mislim, da sem našel... Uredil November 4, 2014 - Matjaž Murn Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Murn, glede pre-Q... lahko naredim krog in oddidem iz Q? (se čas shrani kje na serverju?) namreč čet mam nogomet pet mam basket sob mam TPS VVC Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 mislim da se shrani vse Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Avtor Share Napisano November 4, 2014 Ja. Če bo vse po sreči bi se mogl shrant. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Mislim da se shrani, ker sem jaz sedaj v Monzi ponesreči zapustil server tik pred koncem kvalifikacij, v rezultatih, ki jih je na net dal Murn pa sem na petem mestu po kvalifikacijah. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Aja Ne vem kje sem jst tork vidu... A ni bil prej mišljen torek? Tudi jaz sem nekje zasledil torek,četertek in sobota. No super,pa grem Farming simulator igrati Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Avtor Share Napisano November 4, 2014 Res je. Najprej je bilo mišljeno torek in četrtek. Nekateri ste tožili, da ne morete zaradi služb. Zato smo vključili še en dan vikenda. Pravilnik se spreminja. Ko ga spremenimo, dodam na koncu teme nov post, kjer so zapisane spremembe. Bo treba bolj spremljat. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Racing4life 9 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Zanima me glede TC v prvenstvu. V pravilniku pod pomočmi ne piše da bi server omogočal TC zato me zanima če bo TC popolnoma izklopljen ali bo narejen na Factory? Zanima še me tudi kaj moraš naredit oz. kako parkirat v boxe da te zazna... namreč nikakor mi ne uspe da bi mi pokazalo setup meni... edino v primeru če pritisnem esc in back to pits... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Ja pit stops dela sam v multiju Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 TC bo izklopljen, če ne piše drugače. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Racing4life 9 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Pa je možno da mora server omogočat pit stope? Ker še mi nikoli ni uspelo drugače v boxe kot s ESC in back to pits... Uf če bo popolnoma izkopljen bo prava umetnost zdržati celo dirko brez napake Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Ni treba vklopit Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts