Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

Vidim da nisem edini z težavami glede zvoka in trzanja. Tako kot pri večini (ki imajo iste težave) tako tudi pri meni je zvok začel zahebavat v 8. krogu, 2 kroga kasneje pa trzanje in zategovanje plus en veliki lag od cca 8sec zamrznjene slike. Parametre kateri bi kao porihtali določene težave sem vstavil, pa še vedno isto. Ne vem če bi težave povezoval s konfiguracijo kompa ker pred parimi patchi oz pred izzidom v1.0 je delalo boljš, če ne druzga vsaj teh težav nisem imel. Hebiga, upajmo da bodo kaj kmalu porihtali zadeve. In da, spet 1. krog pok šajbe [wall]  Za skin pa mi ni jasno da sem edini bil ružno pače :roll:

Drugače pa čestitke vsem preživelim, predvsem vodilnim [ok]

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

ps1: Papler, kaj se je pa tebi zgovilo? Niti Q niti R ti nista šla. Neki je bilo narobe. Ok, pa drugič bolje, prihaja tvoja Imola.

Manjši dotik s PEKom in sva se zavrtela. Men je počla šipa, pa volan se mi je obrnu za 60 stopinj. Tako da sem takoj končal. Krneki

Deli na drugih straneh

Jz mam tud soliden še 1 leto ni star,ni slaba zadeva.Drugace pa sm prav v ta namen sel pred treningi v bios,dal vse na defoult nic OC nism imel vse stock,pa še vedno ni pomagalo,vsaj dobil sm odgovor da ni pri meni nc krivo.Drugac pa upam da bo sedaj bolje kajti crnkil je modem,lahko je bila tukaj tezava.Bomo videli.

Drugače pa mitja,nism mel namena s teboj tekmovati,ena napaka pa tebi unicim dirko,sm te rajse naprej varno spustil brez veze imet frke.Sam ce bi bil na tvojem mestu pa da se en ko je zadni da se mi zabije ter mi unici dirko,ne vem kaj bi naredu.

Me je pa en mercedez po cilni ravnini ko sm se mu umikal sel v zaveterje,ter me na koncu ravnine prehitu,obcutek pa tak vozm vidm enga zadaj sm se mu cist umaknu ob zidu,a bolj se mu umikam bolj gre za menoj,zasvicu ful hahaha res sm reku ne mi tle skakat da ne bova oba sla vn nakonc cilne,a nakoncu vse se lepo izpletlo,me je lepo prehitu imel sm vse pod nadzorom,gledal levo desno nazaj!

Deli na drugih straneh

Manjši dotik s PEKom in sva se zavrtela. Men je počla šipa, pa volan se mi je obrnu za 60 stopinj. Tako da sem takoj končal. Krneki

Zakaj pa nisi šel do boxov na poprabilo. Mogoče bi še pike dobil. Ne prehitro obupat drugič. No saj pomoje ni jaz naredu isto, ko te popizdi.

Deli na drugih straneh

Me je pa en mercedez po cilni ravnini ko sm se mu umikal sel v zaveterje,ter me na koncu ravnine prehitu,obcutek pa tak vozm vidm enga zadaj sm se mu cist umaknu ob zidu,a bolj se mu umikam bolj gre za menoj,zasvicu ful hahaha res sm reku ne mi tle skakat da ne bova oba sla vn nakonc cilne,a nakoncu vse se lepo izpletlo,me je lepo prehitu imel sm vse pod nadzorom,gledal levo desno nazaj!

To bi bil jst verjetno :D Saj nisem pretiraval, sem šel kmalu ven iz zavetrja in mimo  [ok]

Deli na drugih straneh

my bad, na mojo srečo pa sem imel le poškodovana oba spojlerja in eno obeso očitno malo, da sem lahko še fural dokaj hitro naprej

Mah sej ni take panike. Pač damage model je ena velika farsa. Nimaš kej.

Deli na drugih straneh

Zakaj pa nisi šel do boxov na poprabilo. Mogoče bi še pike dobil. Ne prehitro obupat drugič. No saj pomoje ni jaz naredu isto, ko te popizdi.

Mah lej. Sploh še nisem šel v bokse. Ne vem kako izgleda in bi več cajta porabu da bi najdu vse stvari za poklikat. V bokse tko nisem imel namena it.

Deli na drugih straneh

To bi bil jst verjetno :D Saj nisem pretiraval, sem šel kmalu ven iz zavetrja in mimo  [ok]

hehe ja navadn drugac,jz gledam nazaj da vidm kje si on pa mene lovi pa mi za ritjo vozi.Je bil pa lep manever priznam,sam si mel sreco da sm ze zadi biv za teboj,drugace nebi blo podobno [ok]

Deli na drugih straneh

Mah lej. Sploh še nisem šel v bokse. Ne vem kako izgleda in bi več cajta porabu da bi najdu vse stvari za poklikat. V bokse tko nisem imel namena it.

Ne mi rečt, da nisi enkrat probal iti v boxe? Čudno, oprosti, amapk dobro si se ti to pripravil. Pa še to, boxi so tko simple narejeni, izbereš gume, 3 klike maš za popravila (avto, motor pa še nekaj - kar koli po želji) pa še dotankanje bencina (ali benz do fulla). Če vse poklikaš izgubiš max 10 sekund. Pa brez zamere.

Deli na drugih straneh

Ne mi rečt, da nisi enkrat probal iti v boxe? Čudno, oprosti, amapk dobro si se ti to pripravil. Pa še to, boxi so tko simple narejeni, izbereš gume, 3 klike maš za popravila (avto, motor pa še nekaj - kar koli po želji) pa še dotankanje bencina (ali benz do fulla). Če vse poklikaš izgubiš max 10 sekund. Pa brez zamere.

Pa kaj več tudi kot 10 sekund popravila so zelo dolga + še vhod pa izhod iz boxev pa se kar nekaj nabere...

Deli na drugih straneh

Jaz se pripravljam po svoje. Ne preveč, čene mi vse dol pade in se začnem dolgočasit. Nikol nisem velik rabu za priprave. Naredu sem 15. testnih krogov za Nurr dirko. Edino preveč ziher set sem naredu, kar pa za Imolo ne bo.

Deli na drugih straneh