Danjel T. 280 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ja, sem šel takoj odgovarjat na citat in nisem prej pogledal uvod. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz pa še kar 1:56,8... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Jah Paps, če pa nimaš MOMOta Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Sam sem bil v LFS res z MOMOtam hitrejši kot pa z G27... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Uživajte na dirki. Glede na to, kje sem, je vprašanje ali naj sploh še probavam, čeprav vem da sem na dirki vseeno boljši. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Damir in vsi ostali, ki se na dirko niste uvrstili. Svetujem vsem, da se v naslednjem tednu udeležite čimveč treningov, kjer vam bodo bolj izkušeni radi pomagali dosegati hitrejše čase. Dobite se vsi iz ekipe in malo dirkajte za trening. Pomaga, če imate še kakšen TeamSpeak, da vam lahko tisti, ki so hitrejši dajo kakšen nasvet za hitrejšo vožnjo. Naj vas to ne odvrne od dirkanja, ampak naj bo to vzpodbuda, da se še bolj potrudite za naslednje evente! 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Čestitke vsem na odlični vožnji, se vidimo nocoj Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Aleš, pa sej je super čas... Sploh za 75minutno dirko. Me prav zanima, koliko nas bo prišlo do konca Damir: Bo bolje drugič. Mogoče v drugo, nebo potrebno niti dodatnih kvalifikacij. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Meni je dirko sesul format dodatnih kvalifikacij, ker v petek in soboto nisem bil doma, v četrtek pa je bil server poln. Ali bi morali imeti več kavlifikacijskih dirk ali pa rezervacije terminov. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 I'm in!!!!!! Wohooo:-) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz po mojem ne bom več dirkal. Ni časa,energije,te qualy pa so mi vzele še dodatno voljo Enostavno se ne morem boriti z takšnim formatom dirkačev. Sedaj vsaj vem kje sem. Škoda,da ne obstaja kakšna senior liga. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Macesn 0 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Pozdrav! Žal sem bil službeno v tujini in nisem utegnil na kvalifikacije. Za nevšečnosti se opravičujem, pa se vidimo, če ne prej, na naslednji dirki/treningu Lp, Staš Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Čestitke vsem uvrščenim na dirko.......škoda za mojega moštvenega kolega Damirja da mu ni uspelo, bo drugič boljše! Silicij, ni za obupat kar, bo pa naslednjič v Imoli več sreče! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Tu pa mislim da sreča nima velikega pomena, vsaj na qualy ne. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Silicijeva dolina, jst sem koj za kako senior ligo:-) Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts