Mitja Bonča 583 Napisano November 11, 2014 Share Napisano November 11, 2014 Jaz se pripravljam po svoje. Ne preveč, čene mi vse dol pade in se začnem dolgočasit. Nikol nisem velik rabu za priprave. Naredu sem 15. testnih krogov za Nurr dirko. Edino preveč ziher set sem naredu, kar pa za Imolo ne bo. To mi deli. Potem bo žur. Upam da prideš v nedeljo na testno, da užgemo en pravo dirko. Zadnjič sem čist zaj... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mai 134 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 tut jaz še nism bil v boxih , saj se da 75min brez boxov, kaj se boš tam gonil a pol si si pršu do cilja? 3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 Dobr,.. 74 minut se da. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 12, 2014 Avtor Share Napisano November 12, 2014 Na prvi strani je končno točkovanje po prvi dirki in izdane sankcije. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 Oprosti, ampak na prvi strani ni nič. Bi predlagal malce več reda, ni več pregledno. V temo "AC prvensto" samo teme ki sodijo sem, testne dirke to niso (bi lahko naredili novo mapo na rootu Testne dirke, ki pomoje že obstaja). Ali pa ustarite novo pod temo v tem forumu "testne dirke". Pa še kaj bi se dalo. Z razumevanjem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 12, 2014 Avtor Share Napisano November 12, 2014 No, ne bi rekel, da ni nič. Na prvi strani imaš v četrtem prispevku točkovanje po prvi dirki (poleg vseh ostalih informacij, ki zadevajo dirko v Nurburgringu. V temi z osnovnimi informacijami in obvestili se bo vodil http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2064-osnovni-podatki-in-obvestila/#entry84886. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 12, 2014 Share Napisano November 12, 2014 Sem gledal drugje, si nisem mislil, da je to za v to temo. Se oproščam. Jaz osebno bi raje naredil temo Koledar, kjer bi bil razpored in pa na že odpeljano dirko bi lahko kliknil, kjer bi se odprlo novo okno z vsemi podatki dirke. Simple. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 12, 2014 Avtor Share Napisano November 12, 2014 V prvem prispevku teme z osnovnimi informacijami je ravno to - koledar z dirkami. Za vsako dirko je (oz. še bo - ko bodo teme za naslednje teme odprte) povezava do teme z vsemi podatki o dirki. V bodoče bo v vsaki temi dirke tudi povezava do simresults.net, kjer si boste lahko pogledali še bolj podrobno statistiko vsake dirke. Žal smo pri prvi dirki imeli težave z rezultati, zato tega trenutno ni. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts