Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

• Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Ne rabi si zapomnit avta, ker ima sigurno nameščeno aplikacijo za modro zastavo. Le-ta mu sporoči, ko ga dohiteva nekdo, ki je hitrejši za en krog. Prepričan sem, da je prebral pravilnik preden se je prijavil v prvenstvo. Vse to namreč piše v pravilniku ;)

Saj sem napisal, da imam namesceno pa se v meniju sem jo vklopil vendar me ni nikjer opozorilo, da je za menoj nekdo z krogom prednosti prav tako mi nikjer ni kazalo modre zastave. Zato sem tudi sledil Mitji in ga poskusal prehiteti ker sem mislil da sma v istem krogu, sele ko sma preckala start sem videl da je pred menoj on in da vodi dirko...

Deli na drugih straneh

Jst sm mel livetracker in blue flag in ov1 info in spotterja. Pa sumim, da zaradi spotterja nisem imel zvoka gum...

BTW, ima kdo mogoče replay prvih 20 krogov? Tisti, ki ste predčasno zapustili server?

Na AC  forumu je ponavadi ov1 info " krivec",ma tudi druge tuje app.povzročajo težave(AC STAFF VEDNO OPOZARJA,da te app.uprabljajte na lastno odgovornost :twisted: ),ker niso optimizirane za vse računalnike.+verzije ac-se stalno spreminjajo.

Deli na drugih straneh

Ne rabi si zapomnit avta, ker ima sigurno nameščeno aplikacijo za modro zastavo. Le-ta mu sporoči, ko ga dohiteva nekdo, ki je hitrejši za en krog. Prepričan sem, da je prebral pravilnik preden se je prijavil v prvenstvo. Vse to namreč piše v pravilniku ;)

Je rekel, da ga ni nič obvestila. Go figure....

Marjan ti si se super umaknu, sorry. Ne saj sem rekel, da ni bilo nobene panike nikjer. Bolj old school mogoče. Men to ugaja, da se kar ne umikate kot je to v modi. In Zamex je dal replay, se vse lepo vidi.

ps: zanima me, zakaj se je vodstvo odločilo, da se odstrani AC kazen (50km/h ali 5 sekund)? Kot vidim na posnetku so to nekateri s pridom izkoriščali. Se mi pa ne da s tem ubadati, da bi koga tožaril, tako da pomoje AC kazen bi morala biti uporabljena, sploh sedaj v Imoli (tudi sam jo bom ziher nabasal, ampka j.g. tko je).

Deli na drugih straneh

Saj sem napisal, da imam namesceno pa se v meniju sem jo vklopil vendar me ni nikjer opozorilo, da je za menoj nekdo z krogom prednosti prav tako mi nikjer ni kazalo modre zastave. Zato sem tudi sledil Mitji in ga poskusal prehiteti ker sem mislil da sma v istem krogu, sele ko sma preckala start sem videl da je pred menoj on in da vodi dirko...

Moraš jo v menuju(KOT SI NAPISAL)+ ko si v igri,(KO ZAČNEŠ VOZIT)greš z miško desno k robu ekrana in se ti prikažejo app.greš dol do konca in tam dobiš tuje app.ko obkljukaš se ti bo zelena zastava prikazala in bo vedno na ekranu!!!

Deli na drugih straneh

Hvala ti baty tega nisem vedel zato pa mi tudi ni kazalo... sem mislil da ko v menijo obljukam, da je to to

[ok]

Tukaj je par osnov!!!!! za katere je dobro vedet(lahko se tud prlima na začetk da bo vidno)

http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/things-you-need-to-know-in-assetto-corsa.6866/

Deli na drugih straneh

Aha batty, torej bi lahko bil krivec za štekanja ov1 info (4.1 al ne vem ker, to sem mel jaz, ker spremljam porabo goriva, ne vme kako naj drugače???), mel sem še livetracker, rsrtiming,pa mislim da to je to.......take stvari mi grejo res na jetra, ko nimam nekih sonvonih zadev da vidim, pol pa daš app in je morebitno štekanje.......ker zaštekalo je vsakič ko je enkdo postavil čas, torej dvomim da je to naključje?

Sem že pozabil kere appe ti uporabljaš......bom pogledal v temo ac....jaoj :D

Deli na drugih straneh

Jaz nimam nobene aplikacije, pa mi je štekalo po polovici dirke, pa zvok je šel v maloro tam od 25 kroga naprej....Tko da to je vse AC problem in nič drugega, naj se taljani ne zgovarjajo na karkoli drugega. 

Deli na drugih straneh

tud meni je štekalo, ko je nekdo čas postavil, pa mam rsrlivetiming, tyre temps in blue flag... mogoče je pa modra zastava XD probej grafiko mal zmanjšat, če kaj pomaga pri tem, ker meni se je potem tudi (prvič v življenju) grafična sesula. Mogoče je V-ram problem (pri meni je bil definitivno v-ram, oziroma pomanjkanje le tega), ker nevem kaj delajo za en magic kadar stavijo stvari na zaslon...

to kako je razpored postavljen spodaj in da ti navrh izpisuje čase mi tud teži... ker met vse v enem robu je preveč mainstream...

Deli na drugih straneh