B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Ok, namesto Vida Kveder. prevzame mesto, prvi v rezervah: Davorin Zorko Čakam še na končno potrditev o neudeležbi,uporabnika ArYes, Darjo Vuk. Po potrditvi ga bo zamenjal: David Pipan, drugi v spisku rezerv. Vid in Darjo odjavljena, Davorin in David sta mi že potrdila udeležbo. Več v http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2064-osnovni-podatki-in-obvestila/#entry85344. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Benjamin, nekam hitro si se predal. Spoštujem tvojo odločitev, nisem si pa mislil, da boš vrgel puško v koruzo že po prvih kvalifikacijah. Škoda. Upam, da se boš premislil. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Izdane so bile tudi prve sankcije. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Benjamin, nekam hitro si se predal. Spoštujem tvojo odločitev, nisem si pa mislil, da boš vrgel puško v koruzo že po prvih kvalifikacijah. Škoda. Upam, da se boš premislil. Sem že adminu pisal in se nepreklicno odjavil iz prvenstva. Tudi sotekmovalcu sem javil svojo odločitev. Sem pa na 14.strani obljubil,da spakiram,če se ne kvalificiram med top 24 To je za mene dober znak,da ne morem slediti mlajšim in takšnim,ki imajo veliko časa za treninge. Se opravičujem,ker je odločitev padla tako pozno,ampak bodo vsaj drugi dobili priložnost. Bom pa kot moški sprejel kazen zaradi prepozne odjave iz celotnega prvenstva.Morda pa se vidimo na kakšnem drugem prvenstvu,recimo PRO/AM/SENIOR prvenstvu . Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz sem se komaj uvrstil,... neglede na to, bom z veseljem odvozil in bil zadovoljen, če bom dirko končal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Enako tudi jz.dirkam za sprostitev,ce mi tega pac ne bodo okoliscine dovoljevale(siht)pac ne bom sel,ni pa konc sveta ce ne pridem,na dirko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Server postavljen. Dejte pogledat, če pridete gor in če delajo skini. Geslo je slogt3 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 jst ga ne vidim... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 ok, najdu Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 meni dela vse Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz pa še ne vidm serverja. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Zaenkrat samo Trening Silverstone server viden, trening za Nurr. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 v iskalnik napišeš slo-r in ga najde Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Meni nič ne najde. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Tud meni ne Sem probal slo, slo-r, celo ime, GT3, Nurburgring, GP... nič Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts