ArYeS 43 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz bi se odjavil od današnje dirke, preprosto nisem zadosti treniral za 75min dirko in bi raje mesto prepustil nekomu drugemu, kot sam kvaril dirko ostalim. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Silicijeva dolina, jst sem koj za kako senior ligo:-) Saj lahko naredim novo temo,poiščem kakšen sponzor,da bo na koncu kakšna nagrada,postavim server in ga že pičimo. Če bi bilo vsaj 10 udeležencev bi bilo že polna kapa. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Damir in vsi ostali, ki se na dirko niste uvrstili. Svetujem vsem, da se v naslednjem tednu udeležite čimveč treningov, kjer vam bodo bolj izkušeni radi pomagali dosegati hitrejše čase. Dobite se vsi iz ekipe in malo dirkajte za trening. Pomaga, če imate še kakšen TeamSpeak, da vam lahko tisti, ki so hitrejši dajo kakšen nasvet za hitrejšo vožnjo. Naj vas to ne odvrne od dirkanja, ampak naj bo to vzpodbuda, da se še bolj potrudite za naslednje evente! Sem vložil ogromno treninga s kar nekaj dirkači, pa ni šlo. Pač tokrat na Q ni šlo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz po mojem ne bom več dirkal. Ni časa,energije,te qualy pa so mi vzele še dodatno voljo Enostavno se ne morem boriti z takšnim formatom dirkačev. Sedaj vsaj vem kje sem. Škoda,da ne obstaja kakšna senior liga. Tudi jaz sem za kaj takega. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Offtopic: Če bo Murn dal žegen bom ustvaril Senior ligo kot sem že zgoraj napisal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jst ne rabim nagrad, je že nagrada da dirkam z ostalimi in uživam. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Offtopic: Če bo Murn dal žegen bom ustvaril Senior ligo kot sem že zgoraj napisal. Jaz sem za to, da se postavi na isti dan še server za one, ki se niso kvalificirali. Če si pripravljen postaviti, je zelo kul. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ko bo kakšen pameten mod z nekoliko počasnejšimi avti na voljo, bomo naredili prvenstvo npr. Seat Leon Eurocup Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 BTW imam kar nekaj modov,ki so naravnost fantastični Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ko bo kakšen pameten mod z nekoliko počasnejšimi avti na voljo, bomo naredili prvenstvo npr. Seat Leon Eurocup Dejansko je bilo že na začetku nekaj govora,da bi zaradi velikega števila prijavljenih potekalo vsporedno "amatersko tekmovanje". Ampak mislim,da je zaradi velikega administratorskega vložka bila ta misel in predlog ovržena. Jaz pa sem pripravljen narediti Senior ligo,ki bi potekala vsporedno z tem tekmovanje. Ampak,ker sem se tega komaj sedaj domislil bi bilo morda z enim tednom zamika. Mislim,da to ni slaba ideja,saj nas je kar nekaj,ki ne moremo slediti tempu ostalih,ki dosegajo zares vrhunske čase. Če bo dovolj interesentov bom to tudi izpeljal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Silicij, samo potem bo nekdo enkrat peljal senior ligo, enkrat bo pa vrščen v glavno. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Lepo prosim če se prepusti moje mesto nekomu drugem kajti zaradi službenih obveznosti moram danes dirko izpustiti. Urgentno sem dobil klic in moram v službo nekaj urediti, kar pa nevem kdaj bom končal. Zelo se opravičujem in prosim za razumevanje. LP, Vid Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Silicij, samo potem bo nekdo enkrat peljal senior ligo, enkrat bo pa vrščen v glavno. Aha,ok. Bil je samo predlog. Bom odstranil pool Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ok, namesto Vida Kveder. prevzame mesto, prvi v rezervah: Davorin Zorko Čakam še na končno potrditev o neudeležbi,uporabnika ArYes, Darjo Vuk. Po potrditvi ga bo zamenjal: David Pipan, drugi v spisku rezerv. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Jaz se odjavljam iz celotnega prvenstva. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts