Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

• Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Se opravičujem, ker sem učeraj zapustil server, ampak je začelo zunaj bliskati ravno ko sem odpeljal 1. krog treninga.

P.S. Nehite Bonči težit glede volana, ker tisti ki maste 900 stopinj, vam zazna samo tolko, kolikor se zavrti volan v določenem avtu,v mclarnu je 360 stopinj se mi zdi, če obračas kaj več, nima to nobenega efekta!

Deli na drugih straneh

A tisti k smo vceraj vozil komplet čet event,ne bomo smeli vec sodelovati,na današnjemu in sobotnemu delu prostega treninga,kvalifikacij ter dirke?Smo ze opravil svoje ali lahko se pridemo na kaksne kvalifikacije še da popravimo rezultat,bols da praasam ko da bo kaka frka,in neko obtezevanje potem itd.

Tisti, ki ste enkrat odvozili, ste opravili svoje. Pa sej to že veš, sam si najbrž že pozabu. Pred prijavo v prvenstvo si mogu itak pravilnik prebrat, tam notr pa vse piše.

Pa da še pojasnim zakaj je tako - če bi vsi izboljševali svoje čase, bi na serverju, ki je omejen s 24 sloti, hitro zmanjkalo prostora in nekateri sploh ne bi mogli odpeljati dodatnih kvalifikacij, medtem ko bi drugi vozili 3x.

Poleg tega bi še enkrat opozoril vse - ne hodite na server, če ne mislite peljat kvalifikacij. Ko se enkrat povežete na server, zasedete prosti slot. To pomeni, da ne more nihče drug tega slota zavzet, tudi če vi server zapustite.

Ma ja samo zmotila me je ena objava par postov pred menoj ko je en reku da bo probal nasledne kvalifikacije z 270 stop obratom volana..zato mi ni blo cist jasno.Zato sm mislil da sm kej spregledal.Se opravicujem

Deli na drugih straneh

Mrak še vedno ima on 270 stopinj v profilu nastavljen kar je še vedno majn kot v orginalu, ampak mclarnov volan se obrača v igri za več kot 360 ;)

še vedno se ne vrti 900... sm že vozu gt3 avte na g27 in ni neke panike, kot jo nekateri zganjajo, ker nikoli ne rabiš obrnit na poln lock :)

• Upvote 1
  • Downvote 2
Deli na drugih straneh

Sicer pa... vsak fura po svojih željah/finančnih sposobnostih. Jaz sem pred par leti za foro probal 270° ko sem se že par tednov matral na 900 (beri realnem obratu za vsak avto) in enostavno nisem mogel več furat... nekomu drugemu bo pa glih obratno ustrezalo.

Še vedno pa bo dejstvo da v zadnji šikani na Nurburgringu proti Bonči nimam šans. In to ni očitek, ampak dejstvo :)

Deli na drugih straneh