Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

• Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Luštn je blo :) Jst sm užival, sicer je bilo nekaj težav z nekaterimi, ki jim net ne dela dobro in je potem vse žagalo po stezi, samo v 1 uri in pol se je dalo narediti dovolj krogov. Je pa to res, kar je nekdo napisal, server je gor vsak dan, dajte kaj potrenirat. Eni potem ko opravite hiter krog se ustavite sredi ciljne in po žlajfi  [opa] .

Na Q sem v zadnjih sekundah odpeljal moj najboljši krog 1.57.5xx, daleč zadaj za vesoljci spredaj  :oops: , samo se učim.

Na dirki mi je bilo kul, da smo lepo dopeljali prve ovinke, brez gužvanja in se lepo razporedili. Prvi 4 so se odpeljali naprej, sam pa sem nekaj časa vozil za Theom, potem je naredil napako in sem samoval na 4 mestu. Užival sem v ogledu bojev spredaj in zaradi slednjih napredoval na 3. mesto, potem ko je nekdo torpediral Trošta. Gume zdržijo brez problema 20 krogov (medium), je pa trebabiti kar skoncentriran, če voziš osamljen, saj sem hitro fasal 2x kazen v zadnji šikani. 

Skratka zadovoljen s prvim uradnim Q.  [ok]

Deli na drugih straneh

S kvalifikacijskim časom zadovoljen saj sem naredil svoj PB čeprav v prvih 12min kvalifikacij nisem postavil nobenega solidnega časa. Na koncu kvalifikacij so mi padli fps-ji in nato na dirki sem jih imel cca. 30 in je bilo nevzdržno vozit zato sem tudi odstopil. Moram to nekako usposobiti... ko je bilo prvo prvenstvo v AC nisem imel težav z FPS zdaj pa jih s to novo različico imam :/

Deli na drugih straneh

Za dirko bo, 1:56.4, mislim da prov velko boljše ne more bit, bonča bo sigurno na pole. Upam pa da starta boljše SLS. 

Morem natuhtat štart, drugače bo res pestro :)

Mercedes je super težko prehiteti, če je to sploh mogoče, ampak dirka bo dolga in eden bo ziher prej zgubil živce ;)

To bo borba, komi čakam.

Deli na drugih straneh

Q: Po pričakovanjih, nič ekstra krog, ma bo dovolj p4. Ogromno časa izgubim v zadnji šikani kjer ne morem avta tako zaplavat kot to naredi Bonča na 270 stopinj......na 900 če tam nekaj mutiš se obrneš :)......bomo videli kako bo v nedeljo

R: Dober štart, potem smo se lepo borili z mercedesi najprej Eržena nato Glavača (nemogoče je pridt mimo, zato zgubiš živce v ovinkih in je nevarnost da mečke postanejo balinčki :D).....potem sva z Bončo nesrečno zapelo v t3 in mi je zvilo obese tako da sem mogu v boks in potem sem samo počakal da prideta okol da smo se spet malo lovili in vadili kako bo :)........zaenkrat kaže kar v redu in upam da se bom v nedeljo boril za visoka mesta.

Obilo sreče vsem današnjim tekmovalcem, da bi se uvrstili na dirko!

Pa lahko noč :)

Deli na drugih straneh

Qual: P8.   [owje] 

V dirki pa 2 krat kazen [jezik12] , enkrat sem se zavrtel v vstopu v štartno ravnino (veliko preveč je to).

Zanimivost: hitro sem šel v qual. tako da je moj prvi hitri krog izkledal tako, da me je pred mano demotiviral Mitja, ki je samo ogreval gume, jaz pa ga nisem mogel dohiteti. [champ]

Deli na drugih straneh

A tisti k smo vceraj vozil komplet čet event,ne bomo smeli vec sodelovati,na današnjemu in sobotnemu delu prostega treninga,kvalifikacij ter dirke?Smo ze opravil svoje ali lahko se pridemo na kaksne kvalifikacije še da popravimo rezultat,bols da praasam ko da bo kaka frka,in neko obtezevanje potem itd.

Deli na drugih straneh

A tisti k smo vceraj vozil komplet čet event,ne bomo smeli vec sodelovati,na današnjemu in sobotnemu delu prostega treninga,kvalifikacij ter dirke?Smo ze opravil svoje ali lahko se pridemo na kaksne kvalifikacije še da popravimo rezultat,bols da praasam ko da bo kaka frka,in neko obtezevanje potem itd.

Tisti, ki ste enkrat odvozili, ste opravili svoje. Pa sej to že veš, sam si najbrž že pozabu. Pred prijavo v prvenstvo si mogu itak pravilnik prebrat, tam notr pa vse piše.

Pa da še pojasnim zakaj je tako - če bi vsi izboljševali svoje čase, bi na serverju, ki je omejen s 24 sloti, hitro zmanjkalo prostora in nekateri sploh ne bi mogli odpeljati dodatnih kvalifikacij, medtem ko bi drugi vozili 3x.

Poleg tega bi še enkrat opozoril vse - ne hodite na server, če ne mislite peljat kvalifikacij. Ko se enkrat povežete na server, zasedete prosti slot. To pomeni, da ne more nihče drug tega slota zavzet, tudi če vi server zapustite.

Deli na drugih straneh

Nisem vedel, če naj uporabim kar prvi termin za kvalifikacije... ker pa so bili problemi s serverjem in sem itak hotel stestirat, če sls deluje, sem pa kar ostal (vsi otroci so spali [champ] )

Q: Odpeljal pod 1:57, a so še vedno rezerve - vsaj do pekovega časa. Če se pa naučim šikano odpeljat kot Bonča, pa zna bit še skoraj pol sekunde hitreje :) Na koncu P3

R: Slab štart, a na srečo nisem bil edini, nekako zadržim P2 skozi par ovinkov in skušam slediti peku, potem sem pa šel malo preširoko v enem izmed ovinkov, dobil sem kazen in padel med Trošta in Bončo. Sledilo je dobrih nekaj krogov, kjer smo se lovili. Potem pa T3, vzel sem malo širši vhod v ovinek in glih ko sem šel na apex dobil kompliment od zadaj. Avto ni bil več stabilen, zato sem kar nehal.

Zna pa to bit še zelo zanimivo.

p.s. fantje, vklopite si vsaj virtualni zemljevid, tam boste hitro videli kje je kdo... meni je nekdo en hotlap uničil ker je v outlapu pred mano zletel s ceste - in potem nazaj na njo...

Deli na drugih straneh