Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

• Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Sem kar zadovoljen z današnjim Qualy. Končno sem presegel mejo 2:00  :shock:  moj novi čas je 1:59: mislim,da 071  [champ]  Ampak še bi se dalo izboljšati,samo kaj ko sem že malce od šihta otrujen. Ko pa potem pogledam na tablo in vidim,da ima Bonča 1:55:xxx me kar mine :D Ampak ok,ostalih 80% nas je imelo zelo tesne rezultate. To bo še napeto. Komaj čakam na končne rezultate,da vidim,če sem sploh med prvih 24 :D 

Deli na drugih straneh

Meni je začelo v dirki kar hreščat v zvočnikih. Prej je pa tudi Nidler pisal da tudi njemu. 

1.58.4, mislim da bo dovolj za na dirko. Mi je pa AC spet ukradel en hiter krog (20sek validating ker sem dal iz medium na soft?), ampak jebiga :) V soboto mogoče še kakšen krog odvozim (offline), potem se pa vidimo v nedeljo :)

Deli na drugih straneh

Verjetno mi ni treba posebej pisat, da če imaš uničen avto, se umakneš vsem ostalim in jih spustiš mimo, sam pa poskusiš priti do boksov s čim manj oviranja. Na kvalifikacijah še tega ni treba. Se ustaviš ob progi in stisneš ESC za v bokse.

Dejmo mal razmišljat fantje in vozit z glavo. Dirka bo katastrofalna v nedeljo, če se bo isto dogajalo. Če bojo takšni incidenti, pričakujem prijave, da se izdajo ustrezne sankcije. Takih situacij ne rabimo v prvenstvu.

Deli na drugih straneh

Slabo je bilo danes, komaj naklepal 1.58.9 mislim da, vsaki krog sem naletel na nekaj, al me je oni spredaj oviral, al se je kdo zavrtel pred mano, v glavnem nisem nekako imel sreče. Upam da jutri uspem prit pa kaj popravit. 

Ja kaj se pa tice dirke danes , odvozil sem 3 krogel in so me 6x zbili in to povečini samo zaradi tega ker se ne gleda v ogledala.  Nastavite na volan pogled levo desno, da boste vedeli če vam kdo ob boku vozi. Boli me k..... ce se razbijete, ampak še komu drugemu pokvarite dirko.

Aja, pa tisti z slabim netom sploh ne hodite na server, ker same probleme delate. sploh te ni na stezi, pol naenkrat pa letim po luftu, ker si me nasadil

Deli na drugih straneh

Za dirko bo, 1:56.4, mislim da prov velko boljše ne more bit, bonča bo sigurno na pole. Upam pa da starta boljše SLS. 

Potem smo se malo podili v dirki, in ko je SLS enkrat spredaj, tisti mclarni zadaj več ali manj ne morejo več priti v ospredje. Ujamejo ga še, prehitijo pa zelo tezko, če se znaš branit. Ne vem pa kako je ko je enkrat SLS zadaj,... 

Deli na drugih straneh

Drugače pa Q slabo, ne gre in ne gre, pa še ko mi končno rata kakšen krog, se najde nekdo ki ne gleda nazaj in me enostavno zapre ???? Se pa res eni najdejo, ki jim je vseeno če zapre ali zbije koga. Jaz še nisem uspel zbit koga ali ovirati na stezi. (Pa sem že kar nekaj prevozil).

Dirka:  Štart soliden in bolj previdno v prve ovinke (mislim da kar krog). Pridobim nekaj mest, ker se nekateri radi zaletavajo med seboj :)

Na koncu 7. mesto ali je realno ali ne pa upam, da bo vidno v nedeljo, če seveda uspem priti glede na čas iz Q.

Rad pa bi opozoril na eno zadevo: Zakaj smo na serverju eni in isti, pride do pravih Q ali dirke, pridejo pa še ostali in začnejo jamrat kaj šteka, kaj dela ali ne dela.

Server je vsak dan na voljo in bi bilo lepo da večkrat pridete gor in probavate delovanje. Ne pa 5 minut pred dirkami. 

Deli na drugih straneh

Nikakor mi ni ratalo vse sektorje lepo odvozit, pa mi je nakoncu le ratalo 1:58.4.

Predlog: se da uštimati, ko poteče čas v Q, da lahko vozniki dokončajo hitri krog? Mogoče bi celo izboljšav čas :)

Deli na drugih straneh