Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

No, Silicijeva....koliko imaš še fore,...? Veš kolikšne so tvoje vozne sposobnosti in kaj bi lahko pridobil še z boljšim setupom? Če vse vklučiš, bi prišel na 1.56.5?

Vozim pa na treh monitorjih...

Se da :D

http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=15&car=60

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

No, Silicijeva....koliko imaš še fore,...? Veš kolikšne so tvoje vozne sposobnosti in kaj bi lahko pridobil še z boljšim setupom? Če vse vklučiš, bi prišel na 1.56.5?

Vozim pa na treh monitorjih...

Na 1:56:xxx nikoli in nisem ravno nek začetnik v sim racingu. Ampak takšen čas jaz ne morem doseči,pa če se na glavo postavim.

Ps: Po mojem je ena grafična kartica premalo za tri monitorje. Itak je super da z njo furaš tri monitorje na 55FPS ;) Če pa bi še dodal eno potem pa bo druga pesem. Kateri proc pa imaš na plati?

Ja daks,verjamem,da se da, in vem,da so manijaki,ki cele dneve "nadrkavajo" AC in imajo več kot 1500 ur v tej igri. En povprečen voznik pa tega časa ne bo nikoli dosegel. Samo,da si nastavim dober setup potrebujem veliko časa. Če pa mi pomagaš z setupom in navodili potem ti bom ful hvaležen. Moj cilj je morda 1:58 in ga bom morda dosegel,več pa so samo mokre sanje.

Deli na drugih straneh

Govorimo o BMW-ju. Bom videl kako bo na dirki,morda bom takrat spravil na 1:59 na več si ne upam študirati. Sedaj pa je sploh problem,ko se vsak na serverju igra z nastavitvijo podlage in ne vem kaj še vse. Potrebno je vedeti,da ko bo nastavljeno,da boš lahko samo z dvema kolesoma šel čez oviro potem ziher ne boš dosegel časa 1:56 v to sem prepričan. Sicer pa bo dirka pravi dokaz kaj zmoreš in kakšne čase boš dosegal.

Deli na drugih straneh

Bumbi, ne vem zakaj to ne bi bil sim? Sim je čimboljši približek realnega. V realnem GT3 prvenstvu imajo ABS in TC. Torej?

Za prvenstvo mislim da je vse pripravljeno, naj se jutri začne boj za uvrstitev na dirko :) Hvala organizatorjem za trud!

Kužim kaj želiš povedati, samo v igrah/sim se mi zdijo te pomoči nekako "pretirane". Lahko da se motim, nisem imel prilike probati GT3 v živo ;)

Deli na drugih straneh

Sem probal zdaj mal za štos McLarena. V času z base setupom, sem za pol sekunde boljši, kot z bmwjem. McLaren se pa za moj okus, definitivno boljše vozi,..

Upam, da bom uspel dobit kak setup, da pridem vsaj pod 59. :)  Kr z 2.01.xxx, je brez veze da sploh hodim na predkvalifikacije :D

Deli na drugih straneh