daks 193 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 No, Silicijeva....koliko imaš še fore,...? Veš kolikšne so tvoje vozne sposobnosti in kaj bi lahko pridobil še z boljšim setupom? Če vse vklučiš, bi prišel na 1.56.5? Vozim pa na treh monitorjih... Se da http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=15&car=60 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 No, Silicijeva....koliko imaš še fore,...? Veš kolikšne so tvoje vozne sposobnosti in kaj bi lahko pridobil še z boljšim setupom? Če vse vklučiš, bi prišel na 1.56.5? Vozim pa na treh monitorjih... Na 1:56:xxx nikoli in nisem ravno nek začetnik v sim racingu. Ampak takšen čas jaz ne morem doseči,pa če se na glavo postavim. Ps: Po mojem je ena grafična kartica premalo za tri monitorje. Itak je super da z njo furaš tri monitorje na 55FPS Če pa bi še dodal eno potem pa bo druga pesem. Kateri proc pa imaš na plati? Se da http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=rank&track=15&car=60 Ja daks,verjamem,da se da, in vem,da so manijaki,ki cele dneve "nadrkavajo" AC in imajo več kot 1500 ur v tej igri. En povprečen voznik pa tega časa ne bo nikoli dosegel. Samo,da si nastavim dober setup potrebujem veliko časa. Če pa mi pomagaš z setupom in navodili potem ti bom ful hvaležen. Moj cilj je morda 1:58 in ga bom morda dosegel,več pa so samo mokre sanje. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Procesor je i5 2500K... Daks, je pol kak setupo posreduj, da vidim koliko naredim, če imam vsaj soliden setup... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Sem še enkrat bolje prebral.. Sem zastopu kot da Danjela zanima če je z BMW-jem sploh možno peljat tko hitro kot z Mclarnom in MB Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 To so stari časi daks. Avti so sedaj počasnejši. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Ok, ampak 1.57.xxx se absolutno da odpeljat. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Kaj da se ne da, jaz mam 38 ur v AC , pa sem peljal 1 56 5 z mclarnom......vse se da Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Govorimo o BMW-ju. Bom videl kako bo na dirki,morda bom takrat spravil na 1:59 na več si ne upam študirati. Sedaj pa je sploh problem,ko se vsak na serverju igra z nastavitvijo podlage in ne vem kaj še vse. Potrebno je vedeti,da ko bo nastavljeno,da boš lahko samo z dvema kolesoma šel čez oviro potem ziher ne boš dosegel časa 1:56 v to sem prepričan. Sicer pa bo dirka pravi dokaz kaj zmoreš in kakšne čase boš dosegal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 BMW je nekje isto hiter, par desetink gor dol.......vsaj kar smo testirali na drugih progah (Spa na primer). Nisem nič sekal, moj čas je tudi registriran na RSR live timing #43 Bo pa težko peljat ravno tako v q, ma 57.0 recimo sem pa dosegel večino časa tako da bomo videli Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Bumbi, ne vem zakaj to ne bi bil sim? Sim je čimboljši približek realnega. V realnem GT3 prvenstvu imajo ABS in TC. Torej? Za prvenstvo mislim da je vse pripravljeno, naj se jutri začne boj za uvrstitev na dirko Hvala organizatorjem za trud! Kužim kaj želiš povedati, samo v igrah/sim se mi zdijo te pomoči nekako "pretirane". Lahko da se motim, nisem imel prilike probati GT3 v živo Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Upam,da pridem na Q med 24 najboljših,to je moj cilj ostalo bom pa še videl. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Bumbi, saj TC lahko nastavljaš, imaš 12 možnih stopenj. Silicij, imam isti cilj, upam da se uvrstim na dirko, sama dirka bo pa drugi problem Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Sem probal zdaj mal za štos McLarena. V času z base setupom, sem za pol sekunde boljši, kot z bmwjem. McLaren se pa za moj okus, definitivno boljše vozi,.. Upam, da bom uspel dobit kak setup, da pridem vsaj pod 59. Kr z 2.01.xxx, je brez veze da sploh hodim na predkvalifikacije Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 Saj pravim,da je razlika,če voziš Mclarna. MB pa je recimo na ravninah boljši in tam pridobiš veliko(sploh spa,monza in nur). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 5, 2014 Share Napisano November 5, 2014 SLS je na ravnini mogoče hitrejši, se mi pa zdi po zavojih počasnejši. Imam občutek da je avto ful težek Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts