Skoči na vsebino

1. Nurburgring GP - 9.11.2014

Recommended Posts

Če ima abs v resnici res ne vem zakaj ga mi ne bi imeli.....

Res je. Enako velja za TC. Jaz ga ne rabim. Marsikdo pa sigurno.

Anyway... Sem probal SLS. Slabše se ustavlja. Ostalo isto kot prej. Understeer :)

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 442
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NEKAJ SLIK                        

Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je f

Js sm bil 1. , trošt 2., zokid 3. ostali so pa disconektal. 

Posted Images

Meni Sim z vključenim abs, tc in ostalo ni sim. Imam občutek kot da bi vklopil cheate in hkrati izgubljam voljo in zagnanost. Vse na off in trening, druge ni. Zato pa smo organizirali timsko dirkanje da sodelujemo in se kaj naučimo od drugih / boljših. Manjka mi ogromno treninga in bom verjetno pogorel v prvih dirkah, upam pa da se bom skozi prvenstvo kaj naučil, natreniral in izboljšal mesto ;)

Deli na drugih straneh

ABS mislim, da je kar fajn da je vklopljen. TC pa je lahko na off, ker ga tudi vedno izklapljam. ABS pa bolj zaradi varnosti kot česa drugega. Treniram vedno z vsem na off, samo na dirkah se rado zgodi da kdo zamudi z zaviranjem. Sicer pa škoda energije kaj naj bo on ali off. To je odločitev vodstva in kar se bodo odločili to bomo pa vozili :D

Pohvalil bi celotno organizacijo tukaj, saj je res lepo pripravljeno za začetek. Jutri pa upam, da se uvrstim na dirko :D  (sem trenutno na 2.00  ampak upam da bo padla sekunda). 

Deli na drugih straneh

Meni Sim z vključenim abs, tc in ostalo ni sim. Imam občutek kot da bi vklopil cheate in hkrati izgubljam voljo in zagnanost. Vse na off in trening, druge ni. Zato pa smo organizirali timsko dirkanje da sodelujemo in se kaj naučimo od drugih / boljših. Manjka mi ogromno treninga in bom verjetno pogorel v prvih dirkah, upam pa da se bom skozi prvenstvo kaj naučil, natreniral in izboljšal mesto ;)

Meni pa pomeni beseda Sim simulacijo in GT3,GT2 in še nekateri imajo možnost vklopa in izklopa ter večanje in manjšanje TC med dirko. Jaz vedno vozim z izklopljenim TC in ABS-om in če se je vodstvo odločilo,da se določene funkcije izklopijo potem bomo pač tako furali.

Deli na drugih straneh

Bumbi, ne vem zakaj to ne bi bil sim? Sim je čimboljši približek realnega. V realnem GT3 prvenstvu imajo ABS in TC. Torej?

Za prvenstvo mislim da je vse pripravljeno, naj se jutri začne boj za uvrstitev na dirko :) Hvala organizatorjem za trud!

Deli na drugih straneh

Ok, danes sem treniral malo na serverju, malo izven,... Z BMW mi nikakor ne rata pod 2.01.xxx. Matral sem se s setupom, vendar mi nikakor ne rata naredit nek soliden setup. Moštva, ki vozite z bmw-ji, kake čase delate? Ker mislim da je bil Trošt z McLarenom, in je bil v 1.57.xxx.

Zdaj, če izključim faktor, da je boljši voznik, ševedno se mi zdi 4 sek preveč razlike....  FPS se mi vrtijo med 52-55, kar se mi zdi malo. Mi kod meddrugim, lahko svetuje video nastavitve za AC. Grafično imam AMD Shapire radeon HD 7950,...

TNX

Deli na drugih straneh

Nardil sem 56.5 drugače :D...........glede grafične: ne vem ne dat dost post processing in shadows na medium in une reflections static....mora laufat, bom pogledal kolko fps mam jaz na gtx760

Krila sem mel 1/4.......drugo pa nič takega, poglej na racedepartment/forum za kaki set za bmw, jaz sem tam našel in malo predelal :)

Deli na drugih straneh

Priden, to super čas. ;)  Jaz sem imel krilca na 1/5,... nekaj sem se mantral z prestavami,... in vsem drugim,... ma ni bistvene razlike. Nekaj sem brskal po spletu, nisem pa našel nič primernega... bom počakal, da vidim, kake čase delajo ostali,...

Deli na drugih straneh

jaz imam krilca 1/5 ali pa 1/6,vzmetenje sem malce rihtal,diferincial,prestavno razmerje tudi, in ne vem kaj bi še moral izboljšati (govorim za sebe). Tega BMW-ja je meni osebno ful težko vozit,ker non-stop drsi in ga je zelo težko obvladovati,pa tudi ta čas med prestavnimi razmerji je dokaj počasen,napram MB SLS GT3 je ful razlika. Tudi Mclaren precej hitreje dobiva na hitrosti kot pa BMW. Tak imam občutek ko furam ta dva dirkalnika. Je pa tudi res,da nimam časa non-stop trenirati in to se potem tudi pozna na času.

Deli na drugih straneh