B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 Pogledali bomo vse čase iz vseh treh kvalifikacijskih terminov. Najboljših 24 časov gre naprej... Žal nimamo sredstev, časa oz. osebja, da bi skrbeli še za dodatni server in dodatno točkovanje. Na žalost, se bo potrebno zelo potruditi, da boš prišel na dirko. S tem pa bo res zagotovljeno bolj napeto dirkanje in večja konkurenca. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Ja sej štekam. Še dobro, da se vsaj toliko trudite. 1 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Lahko samo rečem, kapo dol vsem, ki tole organizirate. Sam sem fural ligo v Gran turismu in vem koliko dela je, ki ga noben ne ceni in se ga ne vidi, da so potem ob nedeljah dirke, kot se šika in je folk več ali manj zadovoljen. Skratka, hvala vam za vaš čas in trud. 7 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 V imenu organizatorjev - hvala! Malo je pohval, zato pa so le-te toliko več vredne! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Urejen prvi prispevek. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Tele dodatne kvalifikacije,... kaj se šteje za uvrstitev na dirko? Čas v Practice, čas v Q ali uvrstitev na dirki? 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 upoštevalo se bo čase na kvalifikacijah, najboljših 24 gre na dirko. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Jaz bom v četrtek na q, kaj morem se kaj prijavit zaradi skinov?......al zdaj ni več važno ker bojo vsi noter? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Mislim da prijava ne bo potrebna, saj ima server zabeleženo kateri skin ima kateri Steam ID. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Poglejte člen 2.7 pravilnika. Če sem na kaj pozabil, me opozorite. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 V drugem postu te teme piše, da se lahko udeležimo največ dveh terminov, v pravilniku pa enega. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Urejeno! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 A če se te kdo samo rahlo dotakne in ti z 100% nastavitvijo poškodb uniči dirko: - se poizkušaš pripeljati do boxov in popraviti okvare - pritisk na esc. in back to PIT - kar želiš Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 esc. in back to PIT ni dovoljeno! Do boxov se moreš pripeljati sam. Sicer pa je to vse del dirkanja, vedno se najde Perez med dirkači in tako pač je. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 A če se te kdo samo rahlo dotakne in ti z 100% nastavitvijo poškodb uniči dirko: - se poizkušaš pripeljati do boxov in popraviti okvare - pritisk na esc. in back to PIT - kar želiš Marjan, hvala za opozorilo. Sem dodal še nekaj novega v pravilnik. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts