Sporiš Miha 17 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Lep pozdrav Danes na ta vetroven sončen dan sem se odločil očistiti avto , seveda z EKO čistili , operacija poteka popolnoma brez uporabe vode :rockon Vse kar potrebujem za to operacijo je , nekaj mikro fibre krp , in seveda EKO čistila. Začel sem dopoldan okrog 12:00. Ker je bil lak bolj v K.... sem za to porabil več časa ( na laku so bile kar ene pikice , mušičji iztebki stari pomojem najmanj 3 leta , ...) Čistiti sem začel z Univerzalnim EKO čistilon , nakoncu pa šel čez še z čistilom za visoki sijaj, ( Lahko bi šel čes še z voskom , ampak ni potrebe) Skratka z čistili sem nenormalno zadovoljen , prov presenečen sem :dance2 sicer pa ni še to končni izdelek , ker mi manjka še nekaj produktov/čistil (upam da jih kmalu dobim) Ravno da sm uhitel še pritisnit nekaj slik :laugh Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano October 31, 2014 Avtor Share Napisano October 31, 2014 Danes naredil še enega peugeota 206 Citiraj Link to post
Mitja M. 75 Napisano November 1, 2014 Share Napisano November 1, 2014 To pa je čisto! ...za praske pa boš rabil "MAGIC PEN" (al kaj je že) iz TOP-SHOPa Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 To pa je čisto! ...za praske pa boš rabil "MAGIC PEN" (al kaj je že) iz TOP-SHOPa hahaha ,,, tisto bo potreboval kdor vozi avto v avtopralnico !! Citiraj Link to post
Recommended Posts