Skoči na vsebino

Monza - 2.11.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 99
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kolk enih težav... A je že kdo od tistih, ki vam kej ni pasalo pomislil, da so tut organizatorji ljudje, tako kot mi vsi ostali in da se lahko tut njim kdaj zgodi kkšna napaka. Tut mi, ki vozimo kdaj

No, da se še malo oglasim, da ne boste mislili, da samo teroriziram in se nisem nič pripravljen prilagajat. To trditev ovrže že število sprememb (http://www.slo-racing.com/index.php/topic/2010-praviln

Stvar je enostavna. Pri taki organizaciji demokracije ni. Organizator postavi pogoje, če so vam všeč sodelujte, če ne pa ni treba. Simple as that. Saj se da kako zadevo prilagodit, samo vseh že

Me kar  črtajte tale wifi povezava je preveč čudna ker sem siguren da mi bo vmes ven vrglo , in vam tako nekaterim lahko uničim dirko tako kot je bilo zadnjič ... jutri dobim kabel upam...

Deli na drugih straneh

LOL, te poškodbe so kar nekaj....v prvi šikani smo se bočno TAKNILI in je zvilo volan in počla šipa in sem lahko samo še odstopil......in sem šel ekstra počasi! WHATEVR kunos, whatevr.......porca putana a damage model :D

in pol grida ma bel skin :D

• Upvote 1
Deli na drugih straneh

Kr neki. Sem hotu izklopt imena, pa nevem kaj sem stisnil, pomoje ctrl+P ali nekaj podobnega in vse mi zmrzne. Avto ni več hotel peljati. Grem v boxe, pa isto. Kar nekaj. Pa od kdaj maš lahko v multiju pavzo. Kje so to še videli? Kar neki, nej gre nekam vse skup...

Aja pa še to, za v prihodnje bi lepo prosil dirke ob normalnih urah, se pravi ob 2h popoldne, ne pa zjutri ob 8h. Saj zgleda cool, ampak ni to to, pa še sploh ker ni dinamišnega spreminjanja časa (no vsaj jaz tega še nisem opazil).

Deli na drugih straneh

Tole danes je bilo daleč dobrega. Pred mano kar zginevajo avti pa se pojavijo itd. Pinge majo eni 200 in tudi več. 

Poškodbeni model je pa res na žalost nedodelan. Teh 5 sekund je pa treba izklopit. Se umaknem drugim ki se zaletijo, potem pa jaz fašem 5 sek. kar je povzročilo da so še v mene prileteli :)

Glede serverja pa mislim, da bi bilo lepo če bi bil tudi kaj prej postavljen, da se lahko zadeve uredi. No ja, drugače pa na Q vozim s polnim, še pomislil nisem da bi mogočle spraznil gorivo (90L).

Dirka pa kot sem napisal, kar nekaj jih je izginjalo pred mano. Mislim, da preden kdorkoli gor pride, naj si izlopi vse nepotrebno.

Deli na drugih straneh

Sred Q so me začel stopalke je*at, grem ven porihtat, pridem nazaj in ponovim dokaj dober krog za P2. Na dirki lepo potegnem, vidim da se jih kar nekaj zadaj razbije, vozim na P1, vendar se mi Mark približuje 1s/krog. Setup, ki sem ga na hitro spacal skup na P, je bil za 57 litrov goriva totalno bogi.. Sem upal da mogoče proti koncu dirke se približam nazaj Marku, ki me je prehitel v 7.krogu, ampak mi v 9.krogu spet razštela stopalke, tko da sem samo še parkiral..

Do nedelje moram porihtat, drugače bo frka :)

Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...