Domc 214 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Domen Gantar - SLS Nisem še 100% Link to post Deli na drugih straneh
dejodejo 1 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Dejan Dražić BMW Z4GT3 Link to post Deli na drugih straneh
Domen Grča 205 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Me kar črtajte tale wifi povezava je preveč čudna ker sem siguren da mi bo vmes ven vrglo , in vam tako nekaterim lahko uničim dirko tako kot je bilo zadnjič ... jutri dobim kabel upam... Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Mah, če boste vsi bom še jaz Andrej Trošt McLaren Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 samo še server manjka Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 pa geslo? Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 Server postavljen. Geslo: slogt3 Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Še jaz Tomaž Eržen SLS Hvala Matjažu za zelo pozno prijavo Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Kaj je že server? Je geslo al? Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 2, 2014 Avtor Share Napisano November 2, 2014 Serve je postavljen. Geslo je slogt3 Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 ammmmm 9 mclarnov prijavljenih ..na serverju le 8 in zdaj so vsi zasedeni....... Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 LOL, te poškodbe so kar nekaj....v prvi šikani smo se bočno TAKNILI in je zvilo volan in počla šipa in sem lahko samo še odstopil......in sem šel ekstra počasi! WHATEVR kunos, whatevr.......porca putana a damage model in pol grida ma bel skin 1 Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Kr neki. Sem hotu izklopt imena, pa nevem kaj sem stisnil, pomoje ctrl+P ali nekaj podobnega in vse mi zmrzne. Avto ni več hotel peljati. Grem v boxe, pa isto. Kar nekaj. Pa od kdaj maš lahko v multiju pavzo. Kje so to še videli? Kar neki, nej gre nekam vse skup... Aja pa še to, za v prihodnje bi lepo prosil dirke ob normalnih urah, se pravi ob 2h popoldne, ne pa zjutri ob 8h. Saj zgleda cool, ampak ni to to, pa še sploh ker ni dinamišnega spreminjanja časa (no vsaj jaz tega še nisem opazil). Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Tole danes je bilo daleč dobrega. Pred mano kar zginevajo avti pa se pojavijo itd. Pinge majo eni 200 in tudi več. Poškodbeni model je pa res na žalost nedodelan. Teh 5 sekund je pa treba izklopit. Se umaknem drugim ki se zaletijo, potem pa jaz fašem 5 sek. kar je povzročilo da so še v mene prileteli Glede serverja pa mislim, da bi bilo lepo če bi bil tudi kaj prej postavljen, da se lahko zadeve uredi. No ja, drugače pa na Q vozim s polnim, še pomislil nisem da bi mogočle spraznil gorivo (90L). Dirka pa kot sem napisal, kar nekaj jih je izginjalo pred mano. Mislim, da preden kdorkoli gor pride, naj si izlopi vse nepotrebno. Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano November 2, 2014 Share Napisano November 2, 2014 Sred Q so me začel stopalke je*at, grem ven porihtat, pridem nazaj in ponovim dokaj dober krog za P2. Na dirki lepo potegnem, vidim da se jih kar nekaj zadaj razbije, vozim na P1, vendar se mi Mark približuje 1s/krog. Setup, ki sem ga na hitro spacal skup na P, je bil za 57 litrov goriva totalno bogi.. Sem upal da mogoče proti koncu dirke se približam nazaj Marku, ki me je prehitel v 7.krogu, ampak mi v 9.krogu spet razštela stopalke, tko da sem samo še parkiral.. Do nedelje moram porihtat, drugače bo frka Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts