Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Sem pravkar pokukal... jaz sem mel server s 100 gripa - vaja za kvalifikacije, zato sem v server launcherju izklopil dynamic track (pod rules). Tudi jaz tega nisem mel spodaj. Zdaj sem pa vklopil dynamic track in so se tudi manjkajoče vrstice pojavile v cfgju Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 A to mate vsak svoj server ali kako? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Avtor Share Napisano November 8, 2014 Joj,pa res Hvala za info Tomaž. Malo še pa bo server postavljen. Upam,da se bodo skini videli,ker mi je Murn pomagal z entry listo Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Avtor Share Napisano November 8, 2014 Server je postavljen in me zanima,če vam bo prikazovalo skine. Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Avtor Share Napisano November 8, 2014 A to mate vsak svoj server ali kako? Jaz sem ga postavil za tiste,ki želijo še malce online trenirati in je mišljen kot fun race server. Trenutno pa sem uštimal trening za prihajajoče prvenstvo. Ker sem imel željo po treningu,kjer bi bile iste nastavitve kot bo v nedeljo sem naredil server in ga delim še z ostalimi. Če se kdo ne strinja,ga lahko odstranim,da ne bo zmede. Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Zakaj ga pa jz ne najdem? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Avtor Share Napisano November 8, 2014 Zakaj ga pa jz ne najdem? Jaz ga najdem,pa tudi skin imam moj Citiraj Link to post
Skyman 19 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 aha najdu samo un booking mev rdec potem odkluku pa evo najde,kr povno? ker naval Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Ni polno, samo booking je nastavljen ... Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 8, 2014 Share Napisano November 8, 2014 Pa kaže da je polno Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 8, 2014 Avtor Share Napisano November 8, 2014 Polno kaže,ker so že rezervirani avtomobili za dirkače. Imam pa sedaj problem,da mi noče v igro. Je že kdo poskusil? Ustavi se mi pri nalaganju zadnjega avta. Bom vklopil Pickup mode,ker mi je že Murn rekel,da bo problem. Ah pač morda ne bo imel vsak svojega skina. Citiraj Link to post
tauko 6 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ker sem si tut jest zdej ubodu AC-ja, pa najdu volančk, pa ful navdušen nad igro, pa če bom najdu čas poleg malega otroka, bi se tut sam udeleževal teh dirk, da izkusim ta pravo dirkanje. Sem pa mal razmišljal po tem, k vidim da je server poln, če obstaja možnost, da se postav še en server samo za potrebe treninga? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Moj server dvomim,da bo kdaj ful poln,tako,da komot prideš in furaš na njem. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano November 9, 2014 Share Napisano November 9, 2014 Ker sem si tut jest zdej ubodu AC-ja, pa najdu volančk, pa ful navdušen nad igro, pa če bom najdu čas poleg malega otroka, bi se tut sam udeleževal teh dirk, da izkusim ta pravo dirkanje. Sem pa mal razmišljal po tem, k vidim da je server poln, če obstaja možnost, da se postav še en server samo za potrebe treninga? Ps.: Moj mali je nekoč ko smo šli na obisk in razkazovali kje imajo računalnik pa to rekel: To pa že ni računalnik. Kje pa je volan? 4 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 9, 2014 Avtor Share Napisano November 9, 2014 Hahaha ta je dobra Koliko pa je star? Citiraj Link to post
Recommended Posts