Skoči na vsebino

Oschersleben & Seat

silicijeva dolina

Recommended Posts

Sem pravkar pokukal... jaz sem mel server s 100 gripa - vaja za kvalifikacije, zato sem v server launcherju izklopil dynamic track (pod rules). Tudi jaz tega nisem mel spodaj. Zdaj sem pa vklopil dynamic track in so se tudi manjkajoče vrstice pojavile v cfgju :)

• Odgovori 30
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ps.: Moj mali je nekoč ko smo šli na obisk in razkazovali kje imajo računalnik pa to rekel: To pa že ni računalnik. Kje pa je volan? 

Oschersleben       Potek Prijava: ..............Ni potrebna Trening:.............30 min Kvalifikacije:...  30 min Dirka:.................10 krogov Nastavitve serverja Server: sloracing Osch

A to mate vsak svoj server ali kako?

Jaz sem ga postavil za tiste,ki želijo še malce online trenirati in je mišljen kot fun race server. Trenutno pa sem uštimal trening za prihajajoče prvenstvo. Ker sem imel željo po treningu,kjer bi bile iste nastavitve kot bo v nedeljo sem naredil server in ga delim še z ostalimi. Če se kdo ne strinja,ga lahko odstranim,da ne bo zmede.

Polno kaže,ker so že rezervirani avtomobili za dirkače. Imam pa sedaj problem,da mi noče v igro. Je že kdo poskusil? Ustavi se mi pri nalaganju zadnjega avta. Bom vklopil Pickup mode,ker mi je že Murn rekel,da bo problem. Ah pač morda ne bo imel vsak svojega skina.

Ker sem si tut jest zdej ubodu AC-ja, pa najdu volančk, pa ful navdušen nad igro, pa če bom najdu čas poleg malega otroka, bi se tut sam udeleževal teh dirk, da izkusim ta pravo dirkanje. Sem pa mal razmišljal po tem, k vidim da je server poln, če obstaja možnost, da se postav še en server samo za potrebe treninga?

Ker sem si tut jest zdej ubodu AC-ja, pa najdu volančk, pa ful navdušen nad igro, pa če bom najdu čas poleg malega otroka, bi se tut sam udeleževal teh dirk, da izkusim ta pravo dirkanje. Sem pa mal razmišljal po tem, k vidim da je server poln, če obstaja možnost, da se postav še en server samo za potrebe treninga?

Ps.: Moj mali je nekoč ko smo šli na obisk in razkazovali kje imajo računalnik pa to rekel: To pa že ni računalnik. Kje pa je volan?  [ok]