DDF1 170 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Nič mi ni štekalo do konca ko je server padel Drugače pa bo treba tole bolj resno trenirati z moje strani. Zastava pa dosti prezgodaj piše kdo je za mano ko je modre barve, me je stalo enega mesta, ko sem hotel Murna spustit. Drugače pa čestitke prvim trem. Pa tudi celotna dirka je bila solidna, saj ni bilo nesreč (večjih) Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Kolk je blo sploh gripa v dirki? Men je delovalo približno toliko kot v practice. Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 31, 2014 Avtor Share Napisano October 31, 2014 (urejeno) Ne vem, sm pozabu pogledat. Nastavljeno je blo, da se po 100 krogih dvigne za 1%. 30% gripa pridobljenega v enem sessionu se prnese v naslednji session. Q: Solidno šesto mesto. Glede na to, da treninga ni bilo, setupa ni bilo - kar dobro R: Zajebal start. Ni prijel shifter in sem v prazno pritiskal gas. Zgubil ne vem koliko mest, vendar se v prvih nekaj ovinkih prebijem nazaj na P6. Nekaj časa vozil za Anžetom, ki je nato naredil napako in sem prišel mimo. Nato pa dolgcajt do nekje 15. kroga, ko je kar naenkrat zginil ves grip. Avto je bil zadaj kot na drsalkah. Vrtelo v prazno v tretji, četrti, včasih tudi v peti prestavi. Katastrofa. Na koncu mi je še šteknil komp v zadnjem krogu. Uspelo mi je končat na P3, tko da sem zadovoljen. Alienov pa ni bilo za lovit. Uredil October 31, 2014 - Matjaž Murn Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Sem napisal o tem na ac forumu. Pa če je to realno, potem sem jst nevem kaj vse. Tako bo brezveze vozit take dolge dirke, razen če ne bomo 3x v boxin, no vsaj tisti na mclarnu. Če bo temu res tako, raje vozim Lotusa (ga morem prav sprobat, koliko zdržijo gume). @Murn: katere vrste gume si imel ti, prav tako trde? Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Bonča: jaz sem zapeljal v boxe nekje v 17.krogu in dal gor mehke gume.....se je vozlo še slabše kot pred tem!!! Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Bonča: jaz sem zapeljal v boxe nekje v 17.krogu in dal gor mehke gume.....se je vozlo še slabše kot pred tem!!! Ma ja? Kako je to možno? Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Bo treba naki narest za prvenstvo, naprimer 2 postanka obvezna, to bi pa šlo potem. 3 Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Bonča: jaz sem zapeljal v boxe nekje v 17.krogu in dal gor mehke gume.....se je vozlo še slabše kot pred tem!!! Ma ja? Kako je to možno? Ne sprašuj mene....ti si alien! Vem samo, da sem imel medium, ki so se obnašale vseh 17 krogov boljše kot pa potem soft do konca.....nisem glih neki hitrostni dirkač (sploh danes) ampak sem občutljiv na vsako spremembo! Link to post Deli na drugih straneh
Urosjel 33 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Slaba dirka za mene. Slabo štartal,zgubil par mest do prvega ovinka,nato pa v prvi šikani iz drugega ovinka se zavrtel na travo Nato dohitim enih par pred mano,pridem tam do nekje 6.,7. mesta,nakar sma s Troštom imela res en majhen dotik in še to z bokoma vozil.Pokne šipa,bolše da bi kr ven padla,ker nisem videl nič več ven,sploh pa tam ko je sonce direkt not sijalo sem vozil bolj ali manj na slepo:V 16.krogu pa se še zavrtim,butnem v ograjo in grem v bokse. Bo treba res trenirat za prvenstvo,ker drugače bo jeba.Pa še neki setup si zrihtat,ker sem imel res ogromne težave že na začetku dirke z zdrsavanjem Link to post Deli na drugih straneh
DDF1 170 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Q sem vozil na soft in so bile slabše za vozit od medium ???. Ali je napaka na gumah ali je pa kje fora v setu. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Bonča to je pa 270 stopinj ....moje gume so bile sicer obrabljene ampak se je dalo peljat 1 51 tudi 1 50 na koncu........tako da ne vem, pa sem imel medium, na hard sploh ne bi imel težav verjetno Soft gume se tudi meni zdijo slabše......ne vem, ne primejo tako Glede dirke solidno, sam sem prevečkrat šel wide in kazen ene 5x tako da sem dosti izgubil.....glede na to da sem bil prvič na progi ob 8ih niti ni obupno, sploh solidno p3 mesto na q, čeprav bi se dalo peljat dosti hitreje z nekaj vaje.........vedno bolj mi je všeč tale ac Link to post Deli na drugih straneh
Skyman 19 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Ma soft gume so ble najslabsa izbira kar je mozno.Sam sm jih dal na kvalifikacijah gor vsako malo popravljanje volana sm drsel prevec občutljivo bilo,nakar na medium delalo tipi topi razn seveda dirke po 17 krogih drsalnica,sm vidu da so vsem krogi padal sm se kr oddahnu da nism sam bil tako slab Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 (urejeno) Bonča, to 270 stopinj te bo zmer teplo z obrabo, to je logično......kup si taprav volan ........al pa furaj počasneje Pa tudi dirka niso kvalifikacije kjer se fura vse kroge na polno.......kake gume pa bojo zdržale to, take it easy Se mi ne zdi potrebno spreminjat nekaj pravil, pač se moreš prilagodit situaciji......al pa greš 2x v boks in pelješ na polno ali furaš sekundo počasneje in gume držijo........what to do what to do Uredil October 31, 2014 - Sennas Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano November 1, 2014 Share Napisano November 1, 2014 Bonča: jaz sem zapeljal v boxe nekje v 17.krogu in dal gor mehke gume.....se je vozlo še slabše kot pred tem!!! Ma ja? Kako je to možno? Ne sprašuj mene....ti si alien! Vem samo, da sem imel medium, ki so se obnašale vseh 17 krogov boljše kot pa potem soft do konca.....nisem glih neki hitrostni dirkač (sploh danes) ampak sem občutljiv na vsako spremembo! Soft so "odlične "le drugi krog uporabe.Prve pol kroga so še hladne,konc druzga so pa že zanič .pa še tisti krog ,ko rasturajo sm ponavadi le za desetinko hitrejši od medium..tako da NE JIH UPORABLJAT Link to post Deli na drugih straneh
baty 484 Napisano November 1, 2014 Share Napisano November 1, 2014 Zgleda,de ste vozili v "slabih pogojih",ponavadi sm kakšno online dirko vozil 1 44 na medium gumah. Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts