Skoči na vsebino

Imola - 31.10.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 67
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Če tako na hitro pogledamo kaj najbolj obrablja gume, je to nastavitev vzmetenja in način vožnje. Bolj trdo(reaktivno) vzmetenje ponavadi sovpada z hotlapanjem, seveda če asfalt ni že skoraj makadam z

Vsaj nekje da te mal zjebe Da nisi skos v premoči 

Bo treba naki narest za prvenstvo, naprimer 2 postanka obvezna, to bi pa šlo potem.

Server dol padu na konc.

Q: 1. mesto z medium gumami.

R: 1. mesto z medium gumami. Sem med Q razmišljal da bi dal Hard, kar bi bla boljša odločitev. Vseskozi bežal Bonči in počasi gradil prednost. V 15. krogu pa so šle gume. Kar naenkrat iz 1:47 v 1:50 in sem tam ostal do konca dirke. Ene 2x sem naredil 1:49.

No uglavnem, nič kaj zanimiva dirka, kar se bojev tiče, sem se pa skoz boril z avtom. Kar je bilo pa tudi zanimivo.

Aja pa čas dirke fajn  [ok]. Je blo kar težko s tisto svetlobo v oči.

Deli na drugih straneh

Men je tut zmrznlo v zadnjem krogu za ene 5 sekund. Hvala bogu je bilo na ciljni ravnini in sem se samo naravnost odpeljal in avto ujel, ko je bil v pesku :D

Sva sla skp v ovink sam ni mi blo jasno kaj se je zgodilo,ker trcla nisva moj avto bil cel vidu sm te pa pr izvozu v boxe da si letu na travo.

Men zastave modre niso delovale,sm mogoce narobej prenesu mapo? Sicer upam da sem se lepo umikal paps? bonca? murn? ma jz sm zajebu na startu,ko sm nekako butnu v nekoga,mel poskodovan avto sm se odlocu da bom sel rajse v box,ter nadaljeval.Potem 2 kroga kasneje moj padec koncentracije spet razbit v ograji,ponovi vajo obisk boxov.Od tam naprej mel ritem kar soliden 2s na krog sm se blizal pred menoj,Na koncu 8 mesto bo naslednič boljse.Kar se tice gum ter goriva,imel sm medium ter 70L bencina(mclaren) tle nekje okoli 16 kroga sm ze zacutil da ni vec to to,sm rajse tvegal ker ce si zadn ne mores nc zgubit samo pridobis lahko,pa sm res.Drugace pa soft gume sm probal na kvalifikacijah se mi niso vredu obnesle prevec sm poplesaval,z medium gumam top vozna glih lepo prijelo ni prevec odrsavalo itd.

Deli na drugih straneh

Jst sem uzel Hard za dirko in od začetka prvih 5 krogov ok, potem kar naenkrat zadnje gume popustijo, full oversteer, sem lovil avto, ampak sem se nekako navadu, tako da mi je Aleš začel uhajati, ki je bil kar nekaj hitrejši na Medium. Nisem mogel držati stika. No ko sem se že tega drsanja enkrat navadil, pa me na 2/3 doleti še večja štala, gume čisto popustijo (zadaj spet več kot spredaj), tako da sem se parkrat skoraj zavrtel na mestu!!!

Časi padejo za 5 sekund in več!!! Katastrofa, tko se ne da vozt - in to na hard gumah, ki ne zdržijo več kot 15 krogov - obup!

Pa sem mislil, da bom ujel Aleša potem pa drek. Ampak čudn, medium so bile dosti dosti boljša izbira!

Deli na drugih straneh

Kr fajn dirka! Štartal 12. in končal 4. Čist brez napak sicer ni šlo, se pa tokrat nisem nič zaletel... [champ]

Tut jaz sem se matral na medium gumah.

• Upvote 1
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...