Danjel T. 280 Napisano April 24, 2017 Share Napisano April 24, 2017 Kako pa je sploh grajen spodaj? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano April 24, 2017 Share Napisano April 24, 2017 Kaj pa če vzameš neke sanke od avto sedeža in zmontiraš gor? Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 25, 2017 Share Napisano April 25, 2017 Od Suzuki Sfifta gtija sedeži in vodila, najbolj enostavno. Se dobijo vodila od racerooma itd sm je vse drago, prec boš zapravu 100+e, baje pa gti sedež vodila nekje amx 30eur, pa še sedež je zelo OK. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2018 Avtor Share Napisano January 12, 2018 Čist tko mimgrede, če je kdo opazil, da ne vozim več toliko... Nekdo mi zadnje cajte zaseda volan in ne pridem več zraven. 8 Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano January 12, 2018 Share Napisano January 12, 2018 Matjaž, če rabiš načrt: Pa kako na koncu izgleda : 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 12, 2018 Avtor Share Napisano January 12, 2018 V bloku tole bolj težko pride prav. Pa tut ne vem, če bi mi pasalo dirkat zunaj na mrzlem 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 12, 2018 Share Napisano January 12, 2018 hehe, zdej imas se par let dokler ne bo tole dokoncno zasezen artifakt. Ceprav moje dva najstnika volana nocta niti povohat, sam je pa res da nisem jaz nek hud mentor in motivator...sam iz sobe se bom pa vseen mogu selit ker hocta vsak svojo Eh ta nasa mala bitjeca, ki vedno zrastejo v nekaj cist drugega kot smo pricakovali Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 5, 2018 Avtor Share Napisano September 5, 2018 Neki se dogaja 2 1 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 5, 2018 Share Napisano September 5, 2018 Ohohoho, nekdo se vrača Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 11, 2018 Avtor Share Napisano September 11, 2018 Spet se neki riše Tole rdeče moram naredit, da bom lahko zmontiral sedež na sanke... 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 5, 2018 Share Napisano October 5, 2018 Verjetno bi bil les za to stvar najbolj optimalen material, tako cenovno in glede obdelave, kot tudi zato, da ne bo posledicno kaksnih cudnih zvokov v primeru uporabe plocevinastih profilov? Drugace pa respect, da se sam lotis ustvarjat izdelek po svojih zeljah! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 6, 2018 Avtor Share Napisano October 6, 2018 A tvoja lesena postelja nič ne škripa ? Kovinski okvir je že v izdelavi. Objavim, ko bo zmontirano. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano December 8, 2018 Avtor Share Napisano December 8, 2018 Evo tkole - "adapter" je prispel in paše na sanke kot ata na mamo. Na dno sedeža očitno ne paše tok dobr, ker sem malenkost površno meril. Nič hudega, ker je to zadnji del - ko zaviram se uprem na naslonjalo in sprednji del dviguje, tako da zadnji niti ne rabi biti ne vem kako fiksen. En vijak bo dovolj. Predvsem zaradi tega, ker v stanovanju nimam nobenega orodja, da bi luknjo malo povrtal. Ko sem stari sedež odmontiral, je moral Junior takoj probat, če se da to stoje kej odfurat. Pravi, da je kar OK, sam da bo sede lažje. Evo, spodnji del sedeža prišraufan, lepo teče na sankah naprej in nazaj. Zgornji del tudi zmontiran. Naklon naslona je prilagodljiv. Sicer ne za veliko, ker nimam prostora zadaj, da bi ga uležal. To blazinico za križ bom pa verjetno odstranil, ker me zaenkrat samo moti. Sedalni del ni ravno najbolj udoben, ker se spodaj čuti konstrukcija. Bom moral dat verjetno še en povšter pod rit. Je pa definitvno izboljšava v primerjavi s prejšnjim. Če ne drugega, ne bom tok švical (usnje ne diha). Tega sem odmontiral in gre v roke novemu lastniku. 7 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 16, 2019 Avtor Share Napisano September 16, 2019 Še ženo prepričam ... 2 1 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts