zokid 772 Napisano November 1, 2012 Share Napisano November 1, 2012 Evo spet so mrzli dnevi in jaz spet nekaj muštram v delavnici Domači Frex volan tak zdaj pa pride na vrsto novi dash board 6 Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano November 1, 2012 Share Napisano November 1, 2012 In zato si dal ene 20-30x manj kot volan Frex GP zagotovo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 1, 2012 Share Napisano November 1, 2012 Hehe, tole je zihr samo zarad tega, da si skril tole kitajsko sranje od Fanateca Drugač pa zgleda super. A to ma še kako drugo funkcijo? Je kej bolš al je res samo zarad tega, da si podaljšal volanski obroč? 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano November 1, 2012 Avtor Share Napisano November 1, 2012 Točno tako Matjaž, se ga sramujem heheheh, ne malo zato da sem si volanski obroč približal in ga malo spustil, kajti prej z originalom to ni bilo mogoče, oz bi mogel ogrodje preštimat! Drugo pa da spet dobim števce pred seboj,malo me že vrat boli od gledanja na stran, tretje je pa kunšt, ze prvi obcutki so boljsi, volan leti bolj tekoče- glatko, sicer še morem en kup žic prelotat da ga bom dal pod štrom, šele takrat bom lahko ocenil ostalo! Za enkrat je dober obćutek Citiraj Link to post
play 502 Napisano November 2, 2012 Share Napisano November 2, 2012 Hehe noro no, teb fino dogaja in to je fino prav, kapo dol! 1 Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano November 2, 2012 Share Napisano November 2, 2012 BRAVO zokid ! Citiraj Link to post
Recommended Posts