frajerju 4 Napisano November 18, 2013 Share Napisano November 18, 2013 Sjerbus. Zdej bi se pa jaz predstavil moj gaming plac. Nahaja se v dnevni sobi, ker drugje žal ni prostora. Kupil sem race room seat od Jankota, ga sestavil in to je to. Itak pa ne moreš to primerjat s tem, kar vidim da imate nekateri tukaj gor. Imel sem problem s punco, ki je težila, če je kdo prišel na obisk in je tam v kotu. Bil postavljen home made okvir, pa gor sedež prpopan čes kk to zgleda pa se vec prostora je zasedel. Važn je pa da sma zdaj nasla resitev [it] [it] Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 19, 2013 Share Napisano November 19, 2013 lep zgleda lep. Samo jaz bi dal kolkor se da blizu TVju, se mi zdi da si dost bolj povezan blizje kot si monitorju, no kar pa včasih sevda ni mogoce Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano December 15, 2013 Share Napisano December 15, 2013 @frajerju Super imaš to porihtano in hvala bogu,da sta z punco našla skupen jezik glede simulatorja. Citiraj Link to post
Recommended Posts