Skoči na vsebino

Racerig by zokid

zokid

Recommended Posts

• Odgovori 117
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Test novega seta  

Z projektorja nazaj na monitor, tokrat triple

Končno zvezal tote k.......... drote , zdaj imam že za okoli 40 m kabla razpeljanega po rigu na dashboard sem dodal še ledice tako da mi svetijo ko prizges recimo brisalec, luci itd...

A to si za ženske video naredu, k maš to tamočno majco na seb :D

Menjalnik zgleda fajn, bom zdj pa res ze zadnji cajt da v MB pridem. 

mislim da bi slo, nisem se ga razstavil pa pogledal v drobovino :P. hja dalo bi se maesikaj naredit, ampak da bi dal 4 jurčke za 3d printer za 5 izdelkov pa se mi ne splača :P

Saj bi nabavil nekakšen podoben model oz.ohišje (plastični ali kovinski) v katerega bi potem vstavil vse potrebno. Seveda,da se ti ne splača kupiti 3D printer :D Pač,sklepam,da bi ti šlo to kar od rok,glede na to,da si naredil že marsikatero predelavo.

Naredil sem tudi že par menjalnikov, ampak se ceni ne morem približat, glih zaradi ne-serijske izdelave. Drugače pa to ni neki bavbav, ampak je Slo scena premala za kaj bolj resnega

Matr sm zgleda kul ne, ne vem zdej vas je pa že nekaj maherjev ki mal poznate zakone, vste kaj se da naredit itd, kaj se splača kaj ne, pa dejmo probat neki nardit, pa v tujino kaj prodat? (mal večji problem je mogoče le, poštnina iz slo v tujinu za celo evropo itd)

Drugače, kul film, lepo si povedal bistvo, posneto lepo, vse pohvale..., edin zmotilo me je da si reč čakal 3 mesece, pomoje zastonj poštnina?

Proti TH-ju se kolko tale menjač približa? ker cena th-ja je skor 3x višja? ok malo manj...