zokid 772 Napisano February 28, 2015 Avtor Share Napisano February 28, 2015 Ebay, samo tukaj dobiš, v sloveniji je premalo tega Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2015 Avtor Share Napisano March 4, 2015 Evo za vse skeptike, ne da se mi pisat pa sem posnel Predogled SHH menjalnika 6 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2015 Avtor Share Napisano March 4, 2015 Evo še malo akcije 6 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 4, 2015 Share Napisano March 4, 2015 A to si za ženske video naredu, k maš to tamočno majco na seb Menjalnik zgleda fajn, bom zdj pa res ze zadnji cajt da v MB pridem. 2 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2015 Avtor Share Napisano March 4, 2015 neka se vidi razkoš 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 4, 2015 Share Napisano March 4, 2015 Super zadeva Davorin. Glede trdote samega šifterja ali bi lahko zamenjal fedre,da bi bil bolj trd? Grem stavit,da to kar si kupil lahko ti sam ustvariš,ker si res majster za takšne zadeve Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2015 Avtor Share Napisano March 4, 2015 mislim da bi slo, nisem se ga razstavil pa pogledal v drobovino . hja dalo bi se maesikaj naredit, ampak da bi dal 4 jurčke za 3d printer za 5 izdelkov pa se mi ne splača Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 4, 2015 Share Napisano March 4, 2015 Saj bi nabavil nekakšen podoben model oz.ohišje (plastični ali kovinski) v katerega bi potem vstavil vse potrebno. Seveda,da se ti ne splača kupiti 3D printer Pač,sklepam,da bi ti šlo to kar od rok,glede na to,da si naredil že marsikatero predelavo. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 4, 2015 Avtor Share Napisano March 4, 2015 Naredil sem tudi že par menjalnikov, ampak se ceni ne morem približat, glih zaradi ne-serijske izdelave. Drugače pa to ni neki bavbav, ampak je Slo scena premala za kaj bolj resnega Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 5, 2015 Share Napisano March 5, 2015 Matr sm zgleda kul ne, ne vem zdej vas je pa že nekaj maherjev ki mal poznate zakone, vste kaj se da naredit itd, kaj se splača kaj ne, pa dejmo probat neki nardit, pa v tujino kaj prodat? (mal večji problem je mogoče le, poštnina iz slo v tujinu za celo evropo itd) Drugače, kul film, lepo si povedal bistvo, posneto lepo, vse pohvale..., edin zmotilo me je da si reč čakal 3 mesece, pomoje zastonj poštnina? Proti TH-ju se kolko tale menjač približa? ker cena th-ja je skor 3x višja? ok malo manj... 1 Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 5, 2015 Avtor Share Napisano March 5, 2015 Lahko bi rekel po filingu da je celo boljši, kakor tudi pri izdelavi in trpežnosti. Kako dolgo bo pa delal bp, pa bo pokazal čas. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano March 7, 2015 Share Napisano March 7, 2015 Bi mogu dat ene sorte amortizerčkov na sekvenci, da ne odbija tolk. Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano March 8, 2015 Avtor Share Napisano March 8, 2015 Od znotraj ni prostora od zunaj pa bi grdo zgledalo, plus ko bi preklopil na h menjalnik, bi moral še prej vse amortizerčke odklopit Citiraj Link to post
Recommended Posts