Skoči na vsebino

Racerig by zokid

zokid

Recommended Posts

Če ga delaš sam pride tam okoli 10e stroška, če ga kupiš pride tam od 130e naprej

bom pa zaradi velikega zanimanja za izdelavo ir- trackerja nardil v naslednjih dneh vodič v besedi in sliki

je zelo uporabna zadeva saj ne rabiš iskati tipk pa pogled levo in desno, pogledi v apex so boljši, imaš en milijon nastavitev od hitrosti do rotacije itd......

Tudi jaz ga probam sam narediti, če le ni preveč zahtevno...a po odzivnosti je kej slabši kot ta ki ga kupiš?

• Odgovori 117
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Test novega seta  

Z projektorja nazaj na monitor, tokrat triple

Končno zvezal tote k.......... drote , zdaj imam že za okoli 40 m kabla razpeljanega po rigu na dashboard sem dodal še ledice tako da mi svetijo ko prizges recimo brisalec, luci itd...

zaznavanje je bilo slabo ker je kamera lovila svetlobo okolice probaj na kamero nalepit malo starega filma od fotoaparata, tako da boš nardil filter svetlobe, pol ti bo pa samo diode lovilo [owje]

To sm že nekaj časa nazaj razmišljal, da bi naredu pa nikol ni blo dost velike volje in znanja. Mislim, da smo ti vsi dolžni piva, če boš naredu kakšna dobra navodila po katerih se da to nardit :) Se bom tut jst lotu, ker mi je v iRacingu gledanje levo in desno čisto mimo s tipko.

P.S.: Moj igralni plac je zdej mal poinvaliden. Sem se v nedeljo vsedu, da bi malce potreniral, pa sem odlomil podstavek za pedala, ko sem bremzal. Ta nixim mod je čist prehud pa čist pretanko iverko sem mel. Bo treba vezano ploščo vzet za podstavek oziroma nardit vseskup čist iz nule.

Bi blo pa čist zakon, če bo tkole zgledal :D

dsc00661f.jpg

dsc00662q.jpg

Uredil - Matjaž Murn