Ethan 35 Napisano March 6, 2013 Share Napisano March 6, 2013 Prva verzija: Nato je sledila nadgradnja. Slikano s telefonom. Sem dodal par slik s fotoaparatom, da zgleda malo bolj "HD". Drugače pa je to moj setup. 6 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Madona, tole je tvoje? Super zadeva! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Murn, well done Ethan, very nice Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 Uff vem od prej da imaš hudo in vseeno kapo dol, boš vzel CS volan v bodoče , pa igraš kaj na xboxu ali ne? Majka je tole! Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano March 7, 2013 Avtor Share Napisano March 7, 2013 Uff vem od prej da imaš hudo in vseeno kapo dol, boš vzel CS volan v bodoče , pa igraš kaj na xboxu ali ne? Majka je tole! Zaenkrat ostanem na Elitu, dokler ne bo malo bolj jasno glede Next Generation console (PS4,Xbox 720). Na xbox sem igral Forza 4, zdaj pa še malo F1 2012, čeprav zadnje čase vozim vse več na PC. (iracing, Netkar, F1 2012 PC, pa Assetto Corsa čakam, ker zgleda hud Tech Preview). Drugače pa hvala vsem za pohvale. Sem dodal še tri fotke s fotoapartom. P.s. Matjaž, zaenkrat ne bo nič z menjavo, ker je tvoj rig že preveč slaven. Zdaj bosta še Darin in Shaun vedla kje je Slovenija. Citiraj Link to post
DarkSide 9 Napisano March 7, 2013 Share Napisano March 7, 2013 imaš ethan super zrihtano jaz pa sem spremembo svojega igralnega placa prestavil verjetno za nekaj let težava je ker tisto kar želim še nisem našel na netu točno kot želim ne mi rečt da bi lahko naredil doma ker ni šans (no vsaj ne v celoti). nemci imajo ampak gor ne bom hodil in rekel kaj od tega želim, v slo pa še ni ko bo bi mogoče bil eden najboljših igralnih placov tukaj ali pa ne tako ad trenutno moj "igralni plac" je 40 palčn tv in tipkovnica Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano March 15, 2013 Share Napisano March 15, 2013 Ethan to pa si svetovno zrihtal Se mi kar sline cedijo Vsaka čast. Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano November 6, 2013 Avtor Share Napisano November 6, 2013 Drugače pa še moj majhen update... Volan? Še pride. 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Kaj pa pride? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Hudo Nisem še vidu da bi blo vse narjen pa volana ne bi blo Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Fajn. Kaj pa baba gleda za ene neumnosti? Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano November 6, 2013 Avtor Share Napisano November 6, 2013 Kaj pa pride? Xbox One, Forza 5 Limited Edition ter Thrustmaster TX 458 Italia. Zaenkrat bo ta, naprej pa bomo vidli. Fajn. Kaj pa baba gleda za ene neumnosti? Real Time HD... Lahko ugibaš, oddaja o kuhanju, oblekah, stanovanjih, itd... Čaki, da ji pokažim, kaj si napisal... Že vidim odgovor: " Mu dam jaz baba..." Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2013 Share Napisano November 6, 2013 Sam mal, sem mislu v najboljšem možnem načinu, fajn da se stalno izobražuje, obnavlja znanje itd...., kot mi On topic: Vsi koptiki so hudi, sam karjola koptik ga še zmer zmaga! 3 Citiraj Link to post
Ethan 35 Napisano November 7, 2013 Avtor Share Napisano November 7, 2013 Pedala "Clubsport pedals V30". Wireless!! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts