PEK 2 291 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 lol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Da nebo tema zdaj zašla v kakšne ilegalne vode Skratka, igro se že dobi v nekaterih "boljših založenih trgovinah". hehe in najbrž teh boljše založenih trgovin v slo oziroma evropi ni ..... Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Nekateri ne razumejo.... Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Da nebo tema zdaj zašla v kakšne ilegalne vode Skratka, igro se že dobi v nekaterih "boljših založenih trgovinah". hehe in najbrž teh boljše založenih trgovin v slo oziroma evropi ni ..... heheeheheh, škoda k nimamo smajlija k se rola po tleh ROFL :D, hehe. Ja pol bo pa treba mal pogledat v ''štacuno''. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Hehe... aja... ok...me bruno..hehehehe in? ste probal? kako je? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 glihkar sem probu, zvok pr muclih je odličn prav tako odzivnost in te fore, seat-ov TDI pa sicr zveni mal smešno ampak se ni za prtožvat tak da tole bo treba kupit Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 6, 2009 Avtor Share Napisano October 6, 2009 Formula Masters je kar zanimiva, kaj več pa jutri...danes se mi ne da kaj veliko drkat. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Ladaaaa? se jo da furat Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Nahitro sem malo prečekiral race on. Moj prvi vtis je bil precej slab ker sem uzel formulo master na road americo, ki je nova. Proga se mi ne dopade. V rFactorju imamo kup boljših verzij te proge. Laguna seca je zelo kvalitetna proga (usaj po mojem mnenju). Probal sem še seata tdi in bencinarja. Bencinar je več ali manj isti kot v race07, prav tako ostali avti, medtem ko je tdi nekaj povsem novega zame:) Najprej se moreš navadit prestavljat v višjo prestavo ko cagr za obrate ne pride niti na polovico , zvok jim je uspel kar dobro in občutki so bili iz kroga v krog boljši. Moja ocena če primerjam z Race 07 je skoraj ista. Veliko se ni spremenilo. Lp Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Lada, Lada...kakšn Tdi, to naj en mal potestira :mrgreen: :mrgreen: Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Ja Play, kar začni Lado testirat. Sej si reku, da jo boš vozil, ne? :mrgreen: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 Evo sm probu lado in morem rečt d se mi avto zelo dopade! Izredno dobra fizika(za moj stil vožnje) hud zvok, edin mal zastarela zgleda u kokpitu Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 6, 2009 Share Napisano October 6, 2009 evo sm probu lado in morem rečt d se mi avto zelo dopade!izredno dobra fizika(za moj stil vožnje) hud zvok,edin mal zastarela zgleda u kokpitu Lepo, hvala.. :mrgreen: Ja Play, kar začni Lado testirat. Sej si reku, da jo boš vozil, ne? :mrgreen: Ne vem če bo časa, drgač pa bi.. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Danes sm sprobu lado...noro, super odzivnost pa to Citiraj Link to post
Recommended Posts