zamex23 1 242 Napisano July 22, 2010 Share Napisano July 22, 2010 Lahk bi že dal enkrat tistih bogih 15 evrov pa kupu orginal. 1 Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano July 22, 2010 Share Napisano July 22, 2010 Lahk bi že dal enkrat tistih bogih 15 evrov pa kupu orginal. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 22, 2010 Share Napisano July 22, 2010 Glede originala je situacija sledeča, učeraj smo se zmenli da bomo meli lan, original pa mislim nabavit tekom leta, tudi zato ker razmišljam da bom tu začel vozit wtcc.. samo pač ni bilo časa nabavit v roku 2 dni. Torej, obstaja kakšna alternativa poleg originala??? Hvala Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano July 22, 2010 Share Napisano July 22, 2010 Se mi zdi da ne boš mogu to igrat na LAN brez originala. Če daš offline verzijo niti ni opcije za multiplayer LAN, če daš pa online verzijo je pa vse prek STEAM-a... za katerga moraš met original igro. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 22, 2010 Share Napisano July 22, 2010 Hvala za uporaben in konkreten odgovor.. Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 danes dobil Driving force gt v petek original Race On!ihuu za trening bi rad malo potreniral iz neta dol potegnjenem Race on pa me zanima v čem je fora da nemorem oz. neznam nastavit, da vozim na volan ker me uboga samo tipkovnica. Pa prosim če ima kdo kak nasvet glede nastavitev volana, avtev, ... alj je boljše da pustim vse kot je?!?naj samo pove. da se vam mogoče kdaj pridružim na dirkah vam starim mačkom:D. svaka vam čast. lp Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 Predvidevam da moraš v Controler Setup (al nekaj takega) nastavit (definirat) katere osi oziroma tipke na volanu želiš uporabljati . Mislim da moraš najprej skreirati nov profil za controler šele potem lahko spreminjaš. Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 7, 2010 Share Napisano September 7, 2010 jop novi profile sem mogo odprt. hvala Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 lahko vsak dobi kodo za vaš server v Race On al je kakšen pogoj?igrico orginalno nabavo,sedaj pa bi rad malo z pravimi šoferji se primerjal Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 kje se v igrici rihta ta steering lock? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 kje se v igrici rihta ta steering lock? v garazi avta tretji zavitek cisto spodaj mislim da pise overall zavihek Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 na kolko ga je pametno imet nareto ? verjetno od vsakega posameznika ne? v čem je sploh fora tega steering locka? Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 17, 2010 Share Napisano September 17, 2010 za koliko stopinj se ti obrnejo kolesa pri max zasuku volana odvisna pa je od nacina voznje in proge Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 26, 2010 Share Napisano September 26, 2010 Mene pa zanima kako sploh igram multiplayer pri Race on?? Pri inštalaciji sem imel dve vreziji: Race on online, pa Race on offline Pa sem najprej inštalirou online pa mi je samo steam naložu, pa nč druzga, pol sem pa še offline naložu, pa igra dela in vse ostalo, samo v glavnem meniju pa nimam multipayerja! Citiraj Link to post
Recommended Posts