Yelo 36 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Ja! Jaz sem iz prve tako naredil...pa je špilalo! Citiraj Link to post
pribke 0 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Lp! Mogoče ne pišem na pravi naslov ampak vseeno če ima kdo odgovor na moje vprašanje se mu v naprej zahvaljujem! Rad bi na race on odpru server za multiplayer, ampak ko ga nardim, ga ostali vidijo vendar ko kliknejo na tipko join se ne morejo nikakor vključiti v igro!(nekje sem prebral da bi mogu vključit program dedicated server -vendar ga nikjer ne najdem! Če ima kdo kak nasvet, bi ga prosu ! lp bojan Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 28, 2009 Avtor Share Napisano November 28, 2009 1. Firewall zapri 2. Porte odpri Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Odpri porte: TCP+UDP od 48942 do 48957 in UDP od 26900 do 26907 Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 A ni v Steamu pod tools ikonca za dedicated server ? Citiraj Link to post
ROBERT LESI 0 Napisano November 28, 2009 Share Napisano November 28, 2009 Če ne jo po iz steama poberi. Steam - My games - Activate a product on Steam... - vpišeš serijsko, ki si jo dobil zraven DVD-ja - počakaš da prenese na disk (bo kar trajalo ) - igraš Ja tole čisto ne razumem kaj morem po tem takem še enkrat na strani steam kupit igro ali kaj. Nevem kam naj vpišem serisko cifro ki jo imam na originalni igri. Dej a lahka dobim kak link kje naj dol povlecem. Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 28, 2009 Avtor Share Napisano November 28, 2009 Ma ne, ti samo odpri steam in vpiši tisto kodo, ki si jo dobil zraven DVD-ja in si zmagal (ne bo potrebno na novo plačevati). Itaq za igranje preko interneta potrebuješ aktivacijo na steamu. Sledi navodilom, ki sem ti jih napisal prej...(steam dobiš na googlu, naredi nov account....v kolikor ga še nimaš) V kolikor še zmeraj neboš vedel, pa mi pošlji ZS in bomo rešili. Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Evo, tudi jaz si zdaj lastim Race On že slab teden, tak da se vidimo na kakšni dirki, samo naj se še malo navadim vsega skupaj. Edino malo mi je škoda za proge katere so v GTR Evolution, tukaj jih pa ni, pa mogoče kakšen avto tam ven. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 @Alicia: tvoj nick ustreza tudi tvojemu spolu ali ne? Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Ne, takrat ko sem se registriral na ta forum sem ta vzdevek uporabljal v igricah in na lanih. Bom kontaktiral administratorja pa ga prosil če mi spremeni vzdevek, da ne bo dvomov. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Sej nisem rekel da moraš spremenit, samo zanimalo me je, kakšne punce tukej gor se mi ne bi branil Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Ja...do zda je najbližje punci tist, ki ma pinky avto pofarban, pa Lučko gor. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Ja...do zda je najbližje punci tist, ki ma pinky avto pofarban, pa Lučko gor. O komu ti to? Sicer pa zna bit kaj na temu, sej se tud pelje kot punca :mrgreen: Citiraj Link to post
pribke 0 Napisano December 9, 2009 Share Napisano December 9, 2009 Hvala, kar se online igre tiče sem rešu! Zdej me pa še ena stvar zanima glede na to, da ste tukaj gor sami mojstri! Mi lahko kdo pove kako se formulo master pobarva, oziroma kje in kako!? Tako da si čez zimo krajšamo čas glede na to da je v RL za to sezono je konec dirk! lp Bojan Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano December 9, 2009 Share Napisano December 9, 2009 http://www.race-game.org/race07/downloa ... plates.htm pa maš tm quick guide na desni Citiraj Link to post
Recommended Posts