Skoči na vsebino

RACE On

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 663
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidi mađare kaksen mod so si naredili...  

Fantje, ne kvasite neumnosti, ne bomo več furali prehistoričnih špilov, čakamo na nekaj novega Maxl, prosim ne me banat

Nekaj za PEKA in ostale navdušence nad btcc BTCC 2007 - 2011 Mod (Full Release V3) by. Drummerguy33

Posted Images

Naš fotr je mel kr takole uno rivo lado, pol 1 samaro, pol drugo samaro ki je imela spojlerje, heee, mislim avto je ornk ornk zdržal,res da se je kej kvarlo,sm zdržal pa je, pa grelo je not ku pr norcih, Rusija!! :mrgreen:

• 1 month later...

Evo na Češkem smo probali prihajajočo igro, sicer je bila neka testna različica, saj cela še ni narejena. Simbinovci so potrdili, da igra pride ven septembra...še prej pa naj bi bilo na steamu demo in še kakšen video.

Kot je blo pričakovati, kake revolucije nismo vidli, so pa verjetno izpilili še zadnje možnosti, kar jih ponuja engine :)

Grafika je malenkost doterana, fizika naj bi bila malce drugačna...diski žarijo, dodan je mini zemljevid na levi in v igri smo videli Lado :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Ma jst sploh ne znam povedat, če je špil kej drugačen od Race 07. Grafika se mi je zdela enaka (dež je bil na slikah vidt lep, ampak ga tam ni bilo). Fizika je bla pa itak vseen, ker sem imel preveč široke čevlje in sem pohodil vse stopalke ko sm hotel zabremzat. S tem, da sem vozil BMWja z enim glupim setupom, s katerim te je rit prehitela vsakič, ko si zabremzal.

A pohvalil ne bo pa noben? No, bom pa jaz.

Men je zgledal kr fajn. Tut BMW, k sem ga probal je blo (glede na zanič setup) kr zanimivo vozit. Vsaj kar se fizike tiče mislim, da je malenkost bolj doterana. Prav tako grafika. Žareči diski zlo dobr zgledajo. [ok]

Ne morem pohvalt ne pograjat, ker nism mel šanse furat... Zgledal mi je isto k Race07 (tut tista mapca je že v Race07 (če maš GTR Evo, mislm da je tipka 5), tko da js nism nič novga vidu, razen izgled menija...

Fizke pa nekak ne moreš lih vidt..