gregor vodicar 476 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Ja sej dizl ma isto konj. Kuk ti pa pokur? Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Ja sej dizl ma isto konj. Kuk ti pa pokur? Kr ne morm vrjet, vozim se dokaj normalno, trenutno 6.7 do 6.8, sm hitr šaltam, AC max 125mh+tempomat, lepo na izi...,samo pomoje bo šla gor, pomoje bo realna 7.5l. Sem se pa kr vozu z dizlom, ma res zakon ker ima tolk navora, boš kej čipal, baje se na 170hp zelo splača, poraba 0,5 do 1l skor dol. A že ma kdo od vas Clubsport Wheel + BMW rim ? Da bi jaz vedu ne, mogoče pa ima kdo, ki pač ni na forumu.Sam si ga bom en dan vzel, sm se mi nikamor ne mudi, mogoče pa kaj cena pade, sm bohve kdaj... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Ja men ob taki vožnji cca 5,3l (po računalniku 5.0, sam laže za 3deci). O čipanju zaenkrat še nism razmišljal, bom pa razmišlu, k se bom naveličal teh 140hp pa bom hotu še kej več Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Fino, sm tudi jaz mislu dizla vzet, pa sm kr 1.8 benciranja 140hp, letnik 06, pa še 99l 1.4 za rezervo. Murn čakaš na nov volan, za Thrusta si kej preveru? Ja sm preveru, sam noče spustit pod 300€. Sam pomoje ga bom vseen uzel Citiraj Link to post
play 502 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Morš vedt da ga ne bo prodal, max 250e Naj kdo če ima voljo posname en ho tlap Civic-a , mu dam za dva pirčka... (nimam volana, ma nimam nč no...., pa me tole žre). Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 BTCC 2011 so naslednji avti, sem pogledal: VW Golf mkV, Volvo c30, Vauxhall Vectra & Insignia... 2 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 A je kdo, ki bo odpelal kako fun dirko ta vikend, v soboto zvečer(nedelja so že formule vrjetno) s temle mod-om BMW M3 E92 DTM v1.0 by. sandrox , je sicer sam BMW ampak se pele fenomenalno. Skinov ni še nobenih, ampak če bo dost interesentov, jih naredim za vsakega posebi, da bo bol pisano na stezi..Pač povejte, js sm prpravljen postavit server in organizirat zadevo. Za progo bi se še zmenl, mislu sm nordschleife ampak to ima premal ljudi. Tak da kako bol poznano..mogoče monza.. Citiraj Link to post
buick 1 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 Pozdrav. Ker ni posebej teme za Race07 bom vprašal kar tukaj. Imam namreč težave nalagati dodatne proge in avtomobile v igro Race07. Ni mi jasno zakaj mi nič ne deluje oziroma kaj delam narobe. Z dodajanjem prog in avtov v rFactor nimam težav, vse dela super - za Race07 pa mi ne gre. Mode potegnem dol iz strani NoGripRacing in sicer za igro Race07. Prosim če mi lahko kdo pomaga oz. da kak pameten nasvet. Hvala. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 Jih daješ v Race 07 mapo? Primer: Steam\steamapps\"tvoje uporabniško ime"\race 07 Citiraj Link to post
buick 1 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 Uh...dajem jih v mapo kjer imam inštalirano igro - mapa Race07/Game data/Locations (za proge kot pri rFactor - sam očitno ni prav) Za avtomobile pa sem poskušal v mapo Game Data/Teams ali v Custom Skins... Očitno tu ni isti sistem kot pri rFactor!? Ja, kje najdem Steam\steammaps......? Pri meni ni teh map. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 V glavno mapo se da ponavadi, predvidevam da si na piratu, torej direkt v Race Injection (gamedata in to že majo modi, sicer pač tja.....). Costum skins je samo za skine, tam ne stavit modov. Citiraj Link to post
buick 1 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 Oprosti, ampak še vedno mi ni nič jasno.. Tam kjer imam inštalirano igro je torej mapa Race07 - in tukaj so naslednje mape: Custom skins Game data/Animations,Championships,Control set, Locations,Scripts,Sounds,Talent,Teams Manual Mini dump Music Replay data Shaders Timeattack Ui data User data Torej kam in kako zdaj??? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 25, 2012 Share Napisano October 25, 2012 V Race 07 mapo! Če ima mod noter že gamedata in uidata........res ne vem kaj ni jasno tle? Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano October 27, 2012 Share Napisano October 27, 2012 No da ne odpiram nove teme! V torek sem kupil v trgovini igro Race Injection, ter sem jo šele včeraj inštaliral ker sem šele včeraj prišel domov. Probleme imam pri samem zagonu igre z STEAM-a in nikakor nevem kaj imam narobe, saj mi popolnoma vedno napiše da trenutno ne dela in da naj čez nekaj časa poskusim. Sedaj niti nevem, več kaj bi bilo sploh še narobe in bi močno prosil da mi kdo pomaga, po možnosti kar preko team viewer-ja, dostopen pa sem na skypu in na facebooku http://www.facebook.com/saso.benedik skype: theso2012 Citiraj Link to post
David91 68 Napisano October 27, 2012 Share Napisano October 27, 2012 povej ko boš na skypu...ti lahko probam porihtat (sem mel podobne težave) Citiraj Link to post
Recommended Posts