zokid 772 Napisano September 26, 2010 Share Napisano September 26, 2010 nalozis online-bliznjice pa ti itak na namizje vrze Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 26, 2010 Share Napisano September 26, 2010 No zdej sem inštalirou online, pa sem si naredu steam account, pa me je vprašalo kaj hočem inštalirat, pa sem meu na izbiro Race 07, Race on pa Stcc pa sm dau samo race on ker sem mislu da ostalo že vse vključuje v igri, tko kot je offline verzija, zdej pa ko hočem dat play pa mi pove da morm met tud race 07 inštaliran pa mi pove da ga bo dalu v treh urah dol, pa kr nekej, pa pol bo najbrš hotu met tud stcc! K multiplayer za Race on samo prek steama dela?? Pa so vse stvari na steamu tako zakomplicirane?? V game manualu nč steama ne omenja, samo piše da v glavnem meniju zbereš multiplajer pa te prec v lobby postav, tle je pa vse zakomplicirano! Prosim za pomoč! Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano September 26, 2010 Share Napisano September 26, 2010 vse tri oznaci da ti instalira ce imas all in one pack Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 No zdej sem inštalirou vse tri pa ko kliknem na race on napiše: Prepearing to launch Race ON... pol pa zgine to okno pa se urca ob miški pojav, pol pa še urca zgine in to je to! Igra se pa ne zažene! Moram kakšen update naložit?? Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 probaj ponastavit grafiko v 3dconfig. Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Kje pa je ta 3dconfig?? Probov sem jit v steam, pa sem z desno kliknu na Race on pol sem pa zbrau video in language options, pa mi je pokazalo samo par reklam za špile, potem pa isto nič! Citiraj Link to post
Robert_S 102 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 WTF, kakšne reklame? Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Jst sem šel v program steam pol pa tam ko maš igre klikneš pri eni play pa pri prvem zagonu igre pokaže reklame za ostale igre ki jih lahko kupiš! Drugače pa mi je ratalo usposobit vse tri igre! Iz neznanega razloga ni deloval Race on, zato sem zagnal Race 07, kjer mi je najprej ponudilo da sem nastavil resolucijo on ostalo, potem sem prišel v igro, jo zaprl in probal še ostali dve igri, ki pa sta pričeli delovati! Vseeno hvala vsem za pomoč! Aja, pa zdej ko sem si online verzijo nasnel, najbrš ne rabim več offline verzije, ker lahko ravno tako na online verziji offline igram, ali ne?? (upam da me razumete...) Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Glede na to da sem zdej porihtou igro, kako sploh najdem naš server?? v lobby-ju nisem nikjer najdu sloWTCC! Citiraj Link to post
tifos 1 Napisano October 1, 2010 Share Napisano October 1, 2010 Počasi...mislim da bo server online spet v ponedeljek...nekje sem zasledil, pa ne vem kje točno. Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano October 21, 2010 Share Napisano October 21, 2010 v čem je že fora da ko inštaliraš Race On preko Steam da ti takoj negre? stisneš play pa nič ne zalaufa. ko sem prvič inštaliro je tudi tak blo da zvečer ni šlo naslednji dan pa mi je šlo brez problema. pozna kdo rešitev? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 21, 2010 Avtor Share Napisano October 21, 2010 Probaj (če nimaš) inštalirati na disk c: (kjer maš windowse in steam inštaliran). Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano October 21, 2010 Share Napisano October 21, 2010 je inštalirnao na c: Citiraj Link to post
nikica23 1 Napisano October 21, 2010 Share Napisano October 21, 2010 mam tisto verzijo z 2 dvd-jema. inštaliram z prvim dvd-jem oz. se mi inštalira takoj Steam potem pa mi dol preko steama potegen race 07 in On. nisem sedaj inštaliro offline verzije. tako da me nič ne vprša za 2 dvd. vrgo sem včeraj vse dol ker mi niso nekaj skini vredik delali. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 21, 2010 Share Napisano October 21, 2010 Zažen 3dconfig oziroma Video Setup al kako že piše ko daš race. Citiraj Link to post
Recommended Posts