mAxL 1 106 Napisano October 8, 2009 Avtor Share Napisano October 8, 2009 Ah...dolga bo pot za nabrati 20 folka....pa potem nakazovanje denarja tistemu, ki je plačal...pa še pošta se bo na koncu zgubila iz amerike (bodo na slovaško poslali na koncu...) Pa Race07 in vsi dodatki, ki jih mamo, grejo potem v ku**c. Sej bo na steamu, nakažeš in čez pol urce maš na računalniku...kar potrebuješ je Visa/Master card. Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ja čak, sej poštnina pa ni tok strašna, 7€ če vzameš "priority"... http://www.amazon.com/gp/help/customer/ ... surcharges Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ima maxl po svoje prav...čakat steam ni druge .... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Če vzameš priority je v enem tednu ... Če pa ne moraš pa čakat 3 tedne ... Takrat bo pa itak že na steamu... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ohja pol pa čakmo, sj js bi tut na vašem mestu raj mal še počaku, preden vas formulo masters naucim furat.. lol Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Demo out! ftp://ftp.i3d.net/SimBin/RaceOn_Demo_Setup.exe Virtual racing drivers can now complete the first laps with two cars: the Dodge Challenger SRT8 and the Seat Leon TDI. The demo has two game modes and two tracks for car racing fanatics: Oschersleben and Falkenberg. A multiplayer steam demo is also planned and will be available shortly. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Argh, kaj nam to nuca, če ne dela online Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 ....offline smo pa ze itak sprobal vse kar nudijo Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 točno tako. Reje počakajmo na online demo te. Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ja čak, sej poštnina pa ni tok strašna, 7€ če vzameš "priority"... http://www.amazon.com/gp/help/customer/ ... surcharges Amazon ne pošilja v slovenijo. Been there, done that, went home empty handed. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Kako leto nazaj sem naročil 5 knjig iz amazona in so jih poslali brez problemov. Cimer včasih še kaj naroči in tudi nima nobenih težav z dostavo... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 hmm možno da nočejo poslat ker je omejitev na regijo... ker drugače tudi meni amazon.com pošilja bukve brez panike... sicer pa jaz osebno čakam original.... black verzijo sem sprobal, da bi dajal okleščen demo gor pa ne vidim smisla.... razen mogoče iz steam-a če bo multiplayer in če bi kakšno online odpeljal... uff sami če-ji .... sicer pa je tud na amazon.de http://www.amazon.de/NAMCO-BANDAI-Partn ... 956&sr=8-1 sam če bo taka cena naj ga kar imajo... a se kaj govori o različnih cenah za cel spil ali pa samo upgrade ? Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Sem govoril z dobaviteljem če se bo dalo kaj zrihtat da jih naročimo 20 komada pa dajo kakšen vredu popust. Upam da lahko hitro zrihtajo no odgovor dobim jutri ali pa v ponedeljek. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ma jeb**m matr tej Evropi v kateri žvimo. Najdrazi mamo vse ku***ije. 44 EUR medtem ko USA z VSAJ ENAKIM (beri boljšim) standardom 19 EUR! Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ja amazon.com ne pošilja iger in menda filmov v SLO. .de pa ma duplo zeno. Mislim WTF prokleti debili posrani. Reklamo sem pa vido na R2P pa sem hoto naročit in ti reče da ne pošiljajo na to addresso jau. Citiraj Link to post
Recommended Posts