Skoči na vsebino

RACE On

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 663
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vidi mađare kaksen mod so si naredili...  

Fantje, ne kvasite neumnosti, ne bomo več furali prehistoričnih špilov, čakamo na nekaj novega Maxl, prosim ne me banat

Nekaj za PEKA in ostale navdušence nad btcc BTCC 2007 - 2011 Mod (Full Release V3) by. Drummerguy33

Posted Images

Nič novega... razen par pist in avtov...ne čudi me vec niti, da je vse med seboj kompatibilno ker je race07.exe ratal raceon.exe ...če bo več kot 20€ kot upgrade iz gtr evo ga lahko kar imajo kar se mene tiče.... [guns]

Race07.exe je še vedno Race07.exe, ker je RaceON tako kot GTR evo in STCC samo addon (mod) za Race07 in ne nov špil. Pač, če kupiš RaceON dobiš Race07 z vsemi dodatki, ki so bli do sedaj izdelani in prideš mal cenej skozi kot, če bi vsak kos posebej kupu.

Ja jaz, karkol v stemu poženem (race07, gtr evo ali stcc) imam isto vsebino, sam druge barve menujev. Ne vem pa, kje si ti sploh našu gtrevo.exe in raceon.exe??

untitled-1.jpg

Drgač pa en popravek mojemu prejšnjemu postu...RaceON je race07+stcc+nekaj novih avtov in prog ampak brez gtr evo dodatka :oops:

Formula Masters ga seka! :) Hudo za furat. Sam tiste čelade se morm znebit. :) Proge 08 tut supr narjene se mi zdi da so lepše kot 07. Road Amerika na nekaterih mestih zloooo ozka... :(

Se pa 10x hitri mi nalaga kot Race07/Evo, tko da najbol da zbrišem kakšen mod iz tam :P

Js sm mel tut šanso sprobat dans tole mal...

Sicer sm odpelal sam par krogov s TDIjem in s Hondo na Valenciji...

Moram rečt, da sm bil presenečen nad tem kok se vse drži, ker sm za več k pol sekunde izboljšal PB s Hondo. Zdj nism zihr, ampak verjetn je to zarad offline instalacije ...

Kar se pa tiče nalaganja sm pa tut js opazu, da vse naloži v sekundi. Zelo všeč :) Jutri sprobam pa še muscle pa kako drugo progo...

*EDIT* Nism mogu do ju3 čakat na muscle :) SM dans odpelal. Matr je to zabavno furat :D Kok se da dobr driftat :P To bi blo idealno za kako fun mini sezonco :)

Ja glede na to kok je poštnina bi blo fajn da če naročamo, da naročimo VSI (20 komadov)! Ampak še vedno nas pride precej dražje kot bo RACE ON expension na steam-u....

Čeprav pride pravzaprav le 19eur + razdeljena poštnina... :o

Ja glede na to kok je poštnina bi blo fajn da če naročamo, da naročimo VSI (20 komadov)! Ampak še vedno nas pride precej dražje kot bo RACE ON expension na steam-u....

Čeprav pride pravzaprav le 19eur + razdeljena poštnina... :o

res bi se lahko zmenili.... ceneje po moje tudi na steam.u ne bo...