PEK 2 291 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Ja kr furajte jo pol, da ne bomo mel samo 3 razlicne zmanke to sezono. Dizla vm bom pa nekam vrgu... vleče iz uvinkov vn k raketa a? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Dizl mi je bedn, obrate do 4000, za znoret sploh se ne morš navadit na prestavno razmerje. Mogl bomo odpelat kako dirko z mucli da nas bo mal obračal. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Nič novega... razen par pist in avtov...ne čudi me vec niti, da je vse med seboj kompatibilno ker je race07.exe ratal raceon.exe ...če bo več kot 20€ kot upgrade iz gtr evo ga lahko kar imajo kar se mene tiče.... Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Race07.exe je še vedno Race07.exe, ker je RaceON tako kot GTR evo in STCC samo addon (mod) za Race07 in ne nov špil. Pač, če kupiš RaceON dobiš Race07 z vsemi dodatki, ki so bli do sedaj izdelani in prideš mal cenej skozi kot, če bi vsak kos posebej kupu. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 mm46 samo men nekaj ni jasno.Recimo, da zaženem gtrEvo.exe imam v igri vse avte.gtrEvo+raceON, če zaženem pa raceON.exe imam v igri na izbiro le avte iz raceON.(nimam recimo gt avtomobilov, ki so v gtr evo)? A je pri vas tudi tako? Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Ja jaz, karkol v stemu poženem (race07, gtr evo ali stcc) imam isto vsebino, sam druge barve menujev. Ne vem pa, kje si ti sploh našu gtrevo.exe in raceon.exe?? Drgač pa en popravek mojemu prejšnjemu postu...RaceON je race07+stcc+nekaj novih avtov in prog ampak brez gtr evo dodatka Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Ko bomo vozl race on, bom sigurn vozu v volvotu, ki je pomoje najbolši avto od vseh v WTCC razredu, pospeški, zavoji in končna hitrost so neverjetni Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Formula Masters ga seka! Hudo za furat. Sam tiste čelade se morm znebit. Proge 08 tut supr narjene se mi zdi da so lepše kot 07. Road Amerika na nekaterih mestih zloooo ozka... Se pa 10x hitri mi nalaga kot Race07/Evo, tko da najbol da zbrišem kakšen mod iz tam Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 7, 2009 Share Napisano October 7, 2009 Js sm mel tut šanso sprobat dans tole mal... Sicer sm odpelal sam par krogov s TDIjem in s Hondo na Valenciji... Moram rečt, da sm bil presenečen nad tem kok se vse drži, ker sm za več k pol sekunde izboljšal PB s Hondo. Zdj nism zihr, ampak verjetn je to zarad offline instalacije ... Kar se pa tiče nalaganja sm pa tut js opazu, da vse naloži v sekundi. Zelo všeč Jutri sprobam pa še muscle pa kako drugo progo... *EDIT* Nism mogu do ju3 čakat na muscle SM dans odpelal. Matr je to zabavno furat Kok se da dobr driftat To bi blo idealno za kako fun mini sezonco Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano October 8, 2009 Avtor Share Napisano October 8, 2009 Za jutri je napovedan demo. Upam da dajo kake pametne avte in proge notr, da sprobamo multiplayer (leteči štart) Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 A bo kdo naročil RACE ON? KLIK Citiraj Link to post
McBajs 8 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Hja, enkrat ga bo treba ane... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ja glede na to kok je poštnina bi blo fajn da če naročamo, da naročimo VSI (20 komadov)! Ampak še vedno nas pride precej dražje kot bo RACE ON expension na steam-u.... Čeprav pride pravzaprav le 19eur + razdeljena poštnina... Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Ja glede na to kok je poštnina bi blo fajn da če naročamo, da naročimo VSI (20 komadov)! Ampak še vedno nas pride precej dražje kot bo RACE ON expension na steam-u.... Čeprav pride pravzaprav le 19eur + razdeljena poštnina... res bi se lahko zmenili.... ceneje po moje tudi na steam.u ne bo... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano October 8, 2009 Share Napisano October 8, 2009 Jap res je. V kolikor nas bo okol 20 folka to naročlo sm jst prec za. A se gremo kr pisat kdo bo? Maxl tale forum pa na 1 stran. 1. PEK 2. 3. 4. 20. Citiraj Link to post
Recommended Posts