silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Kaj leteči štart je tudi mogoč? Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Tako je bilo dogovorjeno in smo en krog 'reskirali' za to. Link to post Deli na drugih straneh
daks 193 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 A je prvenstvo al fun dirke? Sem iskal po netu da bi kje vozu, pa nisem nič dobil... Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Tako je bilo dogovorjeno in smo en krog 'reskirali' za to. Zelo dobro,ampak pri letečem štartu mora biti vsak zelo previden,pa tudi rado se dogaja,da preveč hitro štrartajo,potem pa je negodovanje. Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji. Ne se preveč jezit Jst sem bil Osnovnošolska napaka, se zgodi, še dobro da ni prvenstvo Sicer sem pa tudi jaz na prejšnji dirki sam krožil en krog zadaj, pa vseeno užival Ma, če bi pred tabo na obeh dirkah nekdo na štartu zaspal tut ti nebi bil preveč navdušen, drugač pa vem, da si bil ti... Sej jaz sem tut na 1. dirki užival čeprav sem se vozil z krogom zaostanka, zdej pa nisem več... Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts