Danjel T. 280 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Ne pride v poštev, ker bi to moral vsak posebej snemat. Snemanje pa dodatno obremenjuje računalnik, niža FPSje in nasploh povzroča cel kup dodatnih težav, ki si jih ne želi nihče nakopati. Ok, pol odpade. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 A bi vžgali konec tedna (četrtek) eno fun dirko? V mislih sem imel te avte in Monaco by Bonča, da vidimo kako bi izpadlo vse skupaj? Bi kdo bil za to? Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Kak Monaco, v Silverstonu nas je po celi progi dost, tam nas bo pa po ograjah, sploh če nas 20 štarta Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Sej bi izklopli damage .....more bit ulična klasika Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Ne pride v poštev, ker bi to moral vsak posebej snemat. Snemanje pa dodatno obremenjuje računalnik, niža FPSje in nasploh povzroča cel kup dodatnih težav, ki si jih ne želi nihče nakopati. Ni potrebe,da vsak posebej snema,če je dovolj komisarjev,ki samo spremljajo dirko. Če so recimo štirje komisarji(ne vem koliko jih je in če sploh kdo je,to vi veste) ima vsak inštalirano ali Bandicam ali morda Fraps oz.katero drugo alternativo. Vsak si izbere nekaj tekmovalcev in jih spremlja. Vmes pa ko kontaktirajo se povežejo preko team speak-a in se dogovarjajo o incidentih in ostalih zadevah,ki jih spremljajo. Sigurno ne bo tako kot v real drikah,kjer je ekipa kontrolorjev in komisarjev številčnejša,ampak sigurno pa bi se ujelo kaj v kader. Tisti,ki bo uporabljal program za snemanje,bi imel nastavljeno grafične detajle na manj,da ne bi prihajalo do anomalij. Nekako tako sem si jaz zamislil. Kar pa se tiče kaznovanja,bi bilo zares dobro,da bi Kunos razmislil kaj v tej smeri,kot ima to porihtano rF2. Tisti,ki zna dobro Angleško,bi lahko odprl novo temo o tej zadevi na AC forumu(če že ni odprta). Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Ce bi mel placljivo ligo potem bi se lahk sli kej takega Link to post Deli na drugih straneh
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Sem ravno hotel napisat, da se takoj javim za "sodnika"... hočem pa vsaj 5€/uro Hec na stran. Na tej dirki me sicer ni bilo, sem pa vesel da so končno poštimali server s stališča porabe procesorja. Prej je server žrl 50% procesorja, če je bil kdo gor ali ne in bi en ubogi G530 pokleknil pri 24 povezavah. Zdaj pa vsaj to dela kot mora. Še 95% ostalih stvari (povezanih s serverjem) naj poštimajo, pa bo to čisto ok online simulator Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Naj se naredi dirka v šetrtek in bom jaz posnel dirko,da vidimo kako se obnese. Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2014 Avtor Share Napisano October 27, 2014 (urejeno) Ni potrebe,da vsak posebej snema,če je dovolj komisarjev,ki samo spremljajo dirko. Če so recimo štirje komisarji(ne vem koliko jih je in če sploh kdo je,to vi veste) ima vsak inštalirano ali Bandicam ali morda Fraps oz.katero drugo alternativo. Vsak si izbere nekaj tekmovalcev in jih spremlja. Vmes pa ko kontaktirajo se povežejo preko team speak-a in se dogovarjajo o incidentih in ostalih zadevah,ki jih spremljajo. Sigurno ne bo tako kot v real drikah,kjer je ekipa kontrolorjev in komisarjev številčnejša,ampak sigurno pa bi se ujelo kaj v kader. Tisti,ki bo uporabljal program za snemanje,bi imel nastavljeno grafične detajle na manj,da ne bi prihajalo do anomalij. Nekako tako sem si jaz zamislil. Kar pa se tiče kaznovanja,bi bilo zares dobro,da bi Kunos razmislil kaj v tej smeri,kot ima to porihtano rF2. Tisti,ki zna dobro Angleško,bi lahko odprl novo temo o tej zadevi na AC forumu(če že ni odprta). Ne moreš met štirih komisarjev na serverju, ker potem zmanjka prostora za ostale dirkače. Če se ne motim tudi spectatorji zavzamejo slot... Uredil October 27, 2014 - Matjaž Murn Link to post Deli na drugih straneh
zokid 772 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Jaz pa nimam sreče s tem AC...že na prejšnji dirki sem vozil sam 1 krog zadaj, včeraj pa spet... Q: Ni mi uspel odpeljat kroga kot sem ga na treningih tako, da sem štartal na začetku 2. polovice štartne vrste R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji. Sicer mi je upelo upočasnit in se izognit stoječemu avtu, zaradi nižje hitrosti pa se nekomu ni uspel izognit meni. Po trku sem imel počeno šipo, kar me je zmotilo ravno toliko, da sem pri močnem zaviranju malo zamudil in priletel v zadek moštvenemu kolegu Davorinu tako, da sem še njemu uničil dirko... ajaaaa ti si bil tisti mandeljc , boš za kazen za pir dal Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Dejansko Zokid komaj čaka,da se mu nekdo v zadek zaleti,ker potem dobi za pivo 5 Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Ja, če dobro premislim, je najbolje res vse imeti vklopljeno. Jaz pa nisem niti vefel, da je bil 5sec penalty na dirki izklopljen. Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Ja,hvala bogu,da ni bil vkloplen,ker potem bi bilo po mojem še več nesreč in negodovanja. Pit stop bi bil za kazen najboljša rešitev. Upam,da Kunos kaj postori glede tega. Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji. Ne se preveč jezit Jst sem bil Osnovnošolska napaka, se zgodi, še dobro da ni prvenstvo Sicer sem pa tudi jaz na prejšnji dirki sam krožil en krog zadaj, pa vseeno užival Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 28, 2014 Share Napisano October 28, 2014 Včeraj na RD-ju: Penalty in poškodbe ON. Obvezen postanek, leteči start. Nobenega penaly problema, (kdor ga je dobil je 5 sec pač vozil iz idealne linije), poškodbe se morajo še dodelati ampak je tako kot pač je,postanek se je potrebno še navadit. Superca drugače. Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts