Skoči na vsebino

Silverstone - 26.10.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

Ne pride v poštev, ker bi to moral vsak posebej snemat. Snemanje pa dodatno obremenjuje računalnik, niža FPSje in nasploh povzroča cel kup dodatnih težav, ki si jih ne želi nihče nakopati.

Ok, pol odpade. 

Deli na drugih straneh
  • Odgovori 169
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dejansko Zokid komaj čaka,da se mu nekdo v zadek zaleti,ker potem dobi za pivo 

Take in podobne komentarje bom po dirkah prvenstva sankcioniral. Kot piše v pravilniku, ni prostora za nešportno vedenje. Najprej bo kazen padla backmarkerjem, ki ne upoštevajo pravil na dirki. Potem

Bravo vsem. Me vesli, da so testne dirke koristne in da se predhodne napake odpravljajo. Kot kaze, skinpack deluje in server je stabilen. Glede FPS-jev bo verjetno vsak zase moral poskrbet, da nebo im

Ne pride v poštev, ker bi to moral vsak posebej snemat. Snemanje pa dodatno obremenjuje računalnik, niža FPSje in nasploh povzroča cel kup dodatnih težav, ki si jih ne želi nihče nakopati.

Ni potrebe,da vsak posebej snema,če je dovolj komisarjev,ki samo spremljajo dirko. Če so recimo štirje komisarji(ne vem koliko jih je in če sploh kdo je,to vi veste) ima vsak inštalirano ali Bandicam ali morda Fraps oz.katero drugo alternativo. Vsak si izbere nekaj tekmovalcev in jih spremlja. Vmes pa ko kontaktirajo se povežejo preko team speak-a in se dogovarjajo o incidentih in ostalih zadevah,ki jih spremljajo. Sigurno ne bo tako kot v real drikah,kjer je ekipa kontrolorjev in komisarjev številčnejša,ampak sigurno pa bi se ujelo kaj v kader.  Tisti,ki bo uporabljal program za snemanje,bi imel nastavljeno grafične detajle na manj,da ne bi prihajalo do anomalij. 

Nekako tako sem si jaz zamislil.

Kar pa se tiče kaznovanja,bi bilo zares dobro,da bi Kunos razmislil kaj v tej smeri,kot ima to porihtano rF2. Tisti,ki zna dobro Angleško,bi lahko odprl novo temo o tej zadevi na AC forumu(če že ni odprta).

Deli na drugih straneh

Sem ravno hotel napisat, da se takoj javim za "sodnika"... hočem pa vsaj 5€/uro :D

Hec na stran. Na tej dirki me sicer ni bilo, sem pa vesel da so končno poštimali server s stališča porabe procesorja. Prej je server žrl 50% procesorja, če je bil kdo gor ali ne in bi en ubogi G530 pokleknil pri 24 povezavah.

Zdaj pa vsaj to dela kot mora. Še 95% ostalih stvari (povezanih s serverjem) naj poštimajo, pa bo to čisto ok online simulator :)

Deli na drugih straneh

Ni potrebe,da vsak posebej snema,če je dovolj komisarjev,ki samo spremljajo dirko. Če so recimo štirje komisarji(ne vem koliko jih je in če sploh kdo je,to vi veste) ima vsak inštalirano ali Bandicam ali morda Fraps oz.katero drugo alternativo. Vsak si izbere nekaj tekmovalcev in jih spremlja. Vmes pa ko kontaktirajo se povežejo preko team speak-a in se dogovarjajo o incidentih in ostalih zadevah,ki jih spremljajo. Sigurno ne bo tako kot v real drikah,kjer je ekipa kontrolorjev in komisarjev številčnejša,ampak sigurno pa bi se ujelo kaj v kader.  Tisti,ki bo uporabljal program za snemanje,bi imel nastavljeno grafične detajle na manj,da ne bi prihajalo do anomalij. 

Nekako tako sem si jaz zamislil.

Kar pa se tiče kaznovanja,bi bilo zares dobro,da bi Kunos razmislil kaj v tej smeri,kot ima to porihtano rF2. Tisti,ki zna dobro Angleško,bi lahko odprl novo temo o tej zadevi na AC forumu(če že ni odprta).

Ne moreš met štirih komisarjev na serverju, ker potem zmanjka prostora za ostale dirkače. Če se ne motim tudi spectatorji zavzamejo slot... 

Uredil - Matjaž Murn
Deli na drugih straneh

Jaz pa nimam sreče s tem AC...že na prejšnji dirki sem vozil sam 1 krog zadaj, včeraj pa spet...

Q: Ni mi uspel odpeljat kroga kot sem ga na treningih tako, da sem štartal na začetku 2. polovice štartne vrste

R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji. Sicer mi je upelo upočasnit in se izognit stoječemu avtu, zaradi nižje hitrosti pa se nekomu ni uspel izognit meni. Po trku sem imel počeno šipo, kar me je zmotilo ravno toliko, da sem pri močnem zaviranju malo zamudil in priletel v zadek moštvenemu kolegu Davorinu tako, da sem še njemu uničil dirko... [wall]

ajaaaa ti si bil tisti mandeljc  [jezik12] , boš za kazen za pir dal 

Deli na drugih straneh

R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji.

Ne se preveč jezit :D Jst sem bil  :| Osnovnošolska napaka, se zgodi, še dobro da ni prvenstvo :) Sicer sem pa tudi jaz na prejšnji dirki sam krožil en krog zadaj, pa vseeno užival :)

Deli na drugih straneh

Včeraj na RD-ju:

Penalty in poškodbe ON. Obvezen postanek, leteči start.

Nobenega penaly problema, (kdor ga je dobil je 5 sec pač vozil iz idealne linije), poškodbe se morajo še dodelati ampak je tako kot pač je,postanek se je potrebno še navadit.

Superca drugače.

Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...