skopusnik 1 374 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 S tem pravilom glede sekanja bo še večje sranje če bo vklopljeno. A se že shranjujejo celotni replayi ali ne? Če se, se pač najde še dva dodatna "komisarja" ki bosta po dirki preletela posnetke. Pomagajo lahko pa tudi tekmovalci s prijavami (glede trkov in sekanja). Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Jaz sicer nisem videl,da bi kdo namerno sekal ovinke. Kar pa se tiče poškodb jih ne izklopit,ker drugače bo še večji masaker. Do prvenstva bo to pomojem porihtano. Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Posnetki zdržijo samo pol ure. Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Rešitev bi bila snemanje z namenskim programom. Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Sekanje ovinkov in poškodbe naj bodo vklopljene. Po dirki bi se tako obravnavalo samo tiste, ki bi v penalty fazi (5 sec) ovirali na idealni liniji. Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Ja pa ko ti dobiš 5sec penalty in ti gas spusti avto, če si slučajno mal v slajdu, ga ne boš rešil in se boš zabil, al v nekoga za tabo alpa v ograjo. Tisti penalty dokler je tak kot je naredi več škode vsem udeleženim v dirki kot pa koristi... Sem fural po serverjih s to kaznijo in so zarad kazni nekoga drugega najebali v večini primerov še ostali... Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Po tem naj pa nekdo, ki pozna Kunosa, predlaga vožnjo skozi boxe... Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Ja ne vem zakaj niso dali tega, npr. pri rf2 te parkrat opozori in pol je vožnja skozi bokse.........idealna rešitev bi bla tako da. V Italiji ni idealne reštive 1 Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Nebi blo slabo, če bi se dalo tistih 5s zmanjšat na 1s. Najbolje pa je v iRacingu. Če sekaš ti da slowdown, ki ga sam kontroliraš. Dolžina pa je odvisna, kje in koliko sekaš. Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2014 Avtor Share Napisano October 27, 2014 rFactorjev in Race07 način mi je bolj všeč. Vožnja skozi bokse po parih sekanjih in basta ... 2 Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Jaz pa nimam sreče s tem AC...že na prejšnji dirki sem vozil sam 1 krog zadaj, včeraj pa spet... Q: Ni mi uspel odpeljat kroga kot sem ga na treningih tako, da sem štartal na začetku 2. polovice štartne vrste R: Ko smo štartali je SPET! nekdo stal na štartni poziciji. Sicer mi je upelo upočasnit in se izognit stoječemu avtu, zaradi nižje hitrosti pa se nekomu ni uspel izognit meni. Po trku sem imel počeno šipo, kar me je zmotilo ravno toliko, da sem pri močnem zaviranju malo zamudil in priletel v zadek moštvenemu kolegu Davorinu tako, da sem še njemu uničil dirko... Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 jst učeraj nisem zasledil, da bi kdo NAMENSKO izkoriščal to, da ni kazni. Če daš kazni, ti prisilno in na silo izklopi gas, kar bi lahko povzročilo, da bi se avto zavrtel na izletni coni iz copsa, na izletni coni iz desnega ovinka za hangarjevo ravnino, kjer je tista plastika, ki le tako ali tako brez gripa in je skoraj kazen že sama po sebi kdaj pa kdaj se zgodi, da obrneš prehitro v ovinek pa ga malo sečeš, al pa da kdaj podaljšaš... dokler nekoga ne prehitiš izven meja proge in dokler se ta "napaka" ne ponavlja vsak krog, se pomojem takih stvari ne bi sankcioniralo Link to post Deli na drugih straneh
Rokovnjac 783 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 rFactorjev in Race07 način mi je bolj všeč. Vožnja skozi bokse po parih sekanjih in basta ... Tole ja, edini špil do sedaj, kjer mi je bila izbira kazni pametna. Vse ostalo s temi neki upočasnjevanji in takimi jajci je neumnost, ki škodi ostalim. Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Rešitev bi bila snemanje z namenskim programom. Je kak specificen program, ki bi sluzil namenu? Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2014 Avtor Share Napisano October 27, 2014 Ne pride v poštev, ker bi to moral vsak posebej snemat. Snemanje pa dodatno obremenjuje računalnik, niža FPSje in nasploh povzroča cel kup dodatnih težav, ki si jih ne želi nihče nakopati. Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts