silicijeva dolina 1 254 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 razbita sprednja šipa zaradi trka v zadek to morajo uštimat ker ni fer zadeva nekaj nekaj krogov sem vozil z razbito šipo za nagrado mi je pa skenslalo internetno povezavo ter me verjetno razmetalo po stezi... Torej si bil ti ta,ki mu je net zafrkaval. Zgledalo pa je takole: peljem po ravnini in kar na enkrat ti pred mano,pa spet zgineš in potem bočni trk v mene in nato si zginil pred ovinkom Škoda,da te je internet zafrknil. Bo pa drugič bolje Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Bonča probaj zmanjšat Reflections na none. Bom porihtal, hvala za nasvete. Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Bonča probaj zmanjšat Reflections na none. Bom porihtal, hvala za nasvete. ampak ne zmanjšavat mirror detail (al neki tazga... kako dobri bojo tvoji špegli). Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Čestitke najboljšim in vsem, ki so končali dirko. Q:17 R:14 Začetek dirke v stilu počasnejših: Crash v 3 ovinku. Potem od P18 počasi do P13. Po moji napaki me je prehitel Siniša Delajković in sva bila v 2-4 sec. zadnjih nekaj krogov. Lovil ma je Zorko, vendar ga na enkrat ni bilo več. Kako ste poštimali, da se proga ni toliko svetila (bleščala) Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Kaj pa maš za eno grafično bonča? jaz mam tkole na 270x, pa je čist lepa grafika brez tistih neumnosti kot so blur in bloom, ki nastaneta v post-proces, fps pa štart 70, potem pa 100 skos Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 mancSLO: page up oz. Page down tipka na tipkovnici je za svetlost štelati v igri. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 90 hz monitor, PEK je vse spimpal do konca, spet nek cheat hahahha Link to post Deli na drugih straneh
PEK 2 291 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 100 noce it. Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 To bo sam razneslo en dan Link to post Deli na drugih straneh
Danjel T. 280 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Bravo vsem. Me vesli, da so testne dirke koristne in da se predhodne napake odpravljajo. Kot kaze, skinpack deluje in server je stabilen. Glede FPS-jev bo verjetno vsak zase moral poskrbet, da nebo imel tezav med dirko. Kot je omeil Matajz, kakrsen koli spor ali neprimerno vedenje voznikov, dejte prosim raje poslat ZS organizaciji. Da nebo direktnih tenzij med vozniki, raje bi organizacija delovala kot posrednik za ublazitev le teh. Pocasi pocasi pa nam bo le ratalo Hvala za sodelovanje! 4 Link to post Deli na drugih straneh
Bumbi 28 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Za prvenstvo bi obvezno izklopil damage ker je slabo porihtan. Že ob manjšem trku od zadaj ti poči sprednja šipa. Včeraj sem celo dirko vozil s to motečo teksturo. Link to post Deli na drugih straneh
zamex23 1 242 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Do takrat se zna zgodit da bojo porihtal. Še vedno ni tak moteč da bi mogl izklučit Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Za prvenstvo bi obvezno izklopil damage ker je slabo porihtan. Že ob manjšem trku od zadaj ti poči sprednja šipa. Včeraj sem celo dirko vozil s to motečo teksturo.Bi se kar strinjal. Dokler ni tako kot mora biti, je brez potrebe, da imamo poškodbe. Problem so sprednje šipe. Pa saj to že vsi vemo. Ali pa druga opcija, brez dotikov Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Jaz bi tudi izklopil damage, sam da ne bo pol destruction derby d.o.o. (al pa se sam reče da so poškodbe pa jih ni ) Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2014 Avtor Share Napisano October 27, 2014 Ne vem. Jaz sem že pri sekanju ovinkov včeraj videl kar nekaj junakov, ki so veselo izkoriščali to, da smo izklopili kazen, ki ti za 5s odvzame gas. Isto bo z izključenim damage modelom. Se pa strinjam, da je zelo slab ... 2 Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts