Skoči na vsebino

Silverstone - 26.10.2014 [Testna dirka]

Recommended Posts

• Odgovori 169
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dejansko Zokid komaj čaka,da se mu nekdo v zadek zaleti,ker potem dobi za pivo 

Take in podobne komentarje bom po dirkah prvenstva sankcioniral. Kot piše v pravilniku, ni prostora za nešportno vedenje. Najprej bo kazen padla backmarkerjem, ki ne upoštevajo pravil na dirki. Potem

Bravo vsem. Me vesli, da so testne dirke koristne in da se predhodne napake odpravljajo. Kot kaze, skinpack deluje in server je stabilen. Glede FPS-jev bo verjetno vsak zase moral poskrbet, da nebo im

Hhehehhe :D...........bomo vidli kako bo šlo danes, je pa kar težavno ja pod 2 01

Jaz sem sedaj malo vozil in se nisem niti približa 2:01 :D Trenutno imam 2:04 :D Gre pa še definitivno bolje,ampak ta Silverstone je za mene nočna mora.

Bova pa skupaj zadaj vozila :P

Deli na drugih straneh

Pozdrav!

Meni pa danes zaradi službenih obveznosti ne bo uspelo priti do začetka dirke do doma, tako da bi prosil za odjavo:

Staš Mivšek, McLaren

Hvala in lp

Deli na drugih straneh

Sem prej malo testiral. Lahko vozim 2:01,1/0 s Soft gumami in Optimal progo. Bi se dal okol 2:00,7 ampak morm res dober krog naredit. Ta SLS noče in noče zavit.

Deli na drugih straneh

Geslo je v prvotnem prispevku.

Tisti, ki ste poslali skine in ustrezen Steam Community ID, bi vam moralo določit pravi skin. S Sennasom sva stestirala in njemu dela.

Prenos skinpacka: PRENOS

• Upvote 2
Deli na drugih straneh
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...