Mitja M. 75 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Ta paket pa vsebuje tudi ostale skine a? Ker prejšnjih še nisem povlekel dol! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Ja, v vsakem skinpacku so vsi noter - zadnja verzija vseh. Tako da ne rabiš drugega kot to. 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Ale 472 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Ker verjetno danes ne bo novega skinpacka (sej vem, da ne more bit za vsak nov skin ) lahko skin Red Bull Racinga dobite TUKAJ EDIT: Aja, sej je že... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sarabwt 130 Napisano October 31, 2014 Share Napisano October 31, 2014 Ja, tko sem naredil tako malce vmes, saj mi ni požrlo toliko časa, sedaj ko znam je to kar hitro, največ časa mi požere ideja, kako kaj narediti. Kot sem rekel, vse se da. Ampak povejte mi nekaj, kako naj ločim med originalnimi in neoriginalnimi? Razen, da si vse originalne skine nekako prepišem? Treba je najti patent, ki bo ločil originalne. Če ima kdo kakšno idejo... pač moja 1. ideja je okol riti v žep, ampak bi lahko prepisal originalne, pobrisal mapo, in dal notr nazaj originalne + costum, potem pa pobriše še mapo kamor jih je kopiralo. ideja 2: če hočeš, ti jutri lahko pošljem seznam imen skinov od assetto corse, potem lahko najbrž narediš izjemo, kjer poimenovanih map ne zbriše/jih sploh ne prikaže. če bi dau ti to kot exe v skinpack in bi tako že imel lokacijo iz kje extractat in rabiš nardit samo še brisanje == naredi manj splošno/če bo povpraševanje 2 verziji. se pravi: - samo dobi pot do mape - prepozna prvenstvene (še bolje kot privzete, ker lahko dobiš uporabnike, ki imajo svoje skine in jih pusti pri miru) skine - jih pobriše - extracta vse iz lokacije, kjer je installer (v downloadu skinpacka) - in jih doda na lokacijo assetto corse Se mi zdi da sm še neki pozabu, bom sporočil, če se bom spomnil Kakorkoli, me veseli, da poslušaš pripombe in si pripravljen spremenit program, če boš rabu kako idejo, sporoči za bilokaj, pa ti jo bom skoraj zagotovo dobil Še enkrat hvala za posluh Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Da malo prekinem debato.........na GTSR starni lahko pogledate na hitro vse skine, ki so do zdaj objavljeni! Za 1x v manjšem formatu http://www.gtsimracing.com/index.php?action=racing&sub=tabla&post=4383&kategorija=10015&podkat=235 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Super Mitja! Mimogrede - to lahko že od samega začetka pogledate tudi v prvem postu te teme Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Super Mitja! Mimogrede - to lahko že od samega začetka pogledate tudi v prvem postu te teme HAHA, looooool....vsakič kadar sem pogledal so bile stare slike noter, zdaj pa od 1x vse updejtano! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Vsakič, ko naložim skinpack, posodobim slike. Nekatere sem danes že prej posodobil pred jutrišnjo posodobitvijo skinpacka. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 Murn. kdaj misliš da bo končni skinpack? Da ne bom vsakič posodabljal. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 3, 2014 Avtor Share Napisano November 3, 2014 Verjetno jutri, najkasneje v četrtek. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 3, 2014 Share Napisano November 3, 2014 OK, Velja. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Avtor Share Napisano November 4, 2014 Evo, še zadnja verzija skinpacka. Obvezno VSE skine, ki ste jih prej naložili za GT3 prvenstvo pobrišite. V arhivu se nahaja mapa content, ki jo razširite v mapo C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 U madona. 240MB Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano November 4, 2014 Avtor Share Napisano November 4, 2014 Ko razširiš je 1,3GB ... Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Paps 597 Napisano November 4, 2014 Share Napisano November 4, 2014 Sem opazu ja Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts