silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Kje pa je ta skinpack? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
MirO 67 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 A tudi učerajšni skinpack je treba brisat ali samo dodat nove skine? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Vedno, ko pride nov skinpack, zbriši vse in daj na novo Najbolj ziher. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 A zna kdo narediti INSTALLER? Tako, bi vsakič samo kliknil na Uninstall in bi se vsi skini izbirsali, tako da nebi bilo vsakič potrebnio iskati in brisati? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Bonča bom jaz naredil. Malo me muči parameter oz.ukaz,da se nekaj izbriše na naprej določeni lokaciji Se še učim.Če mi pomagaš bom morda kaj skupaj spravil Sicer pa si ti nek progreamer. Malce pomoči preko ZS bi mi prišlo prav BTW delam pa z Visual Studio. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
sennas 1 040 Napisano October 27, 2014 Share Napisano October 27, 2014 Kaj če bi dali vsaj datum in verzijo zraven fajla, jaz nimam več pojma kaj je kaj......zmeda totalna! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 28, 2014 Avtor Share Napisano October 28, 2014 Se opravičujem. Včeraj je prišlo do nekega škrata. Edit, ki sem ga naredil v prvem postu se ni shranil. Sedaj je skinpack opremljen z datumom. Obvezno VSE skine, ki ste jih prej naložili za GT3 prvenstvo pobrišite. V arhivu se nahaja mapa content, ki jo razširite v mapo C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Mislim, da bi bilo najbolje urediti skinpack do sobote 01.11., da ne bilo potem zmede na prvenstveni dirki, samo predlog. Lp Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 To bi bilo fajn ja,samo je že datum določen. Tisti,ki v tem času ni naredil skinov si je pač sam kriv. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 30, 2014 Avtor Share Napisano October 30, 2014 Prva dirka prvenstva je 9.11. Prosim, da si preberete pravilnik. Skine je potrebno oddat do 2.11. Kvalifikacijske dirke bodo že naslednji teden! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Matjaz, najlepsa hvala za opombo, iskreno se opravicujem,sem imel v glavi da je prvenstvo ze ta vikend. Bom pa se malo potreniral. lp vsem! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 POZOR: če bo kdo želel, delam program za Brisane in Inštalacijo novih skinov, da vam vsega tega ne bo potrebno delati "ročno". Danes na voljo! @Matjaž: samo drži se izdelave zip fila, kot si se ga do sedaj (da bodo v zipu mape: "content/cars/...". to bo špilalo 4 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Se tebi ljubi delat program za nekaj kar ti vzame 1min? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 Vedno brisati vse skine? jovo na novo? Ni lažje klikniti na gumb? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano October 30, 2014 Share Napisano October 30, 2014 POZOR: če bo kdo želel, delam program za Brisane in Inštalacijo novih skinov, da vam vsega tega ne bo potrebno delati "ročno". Danes na voljo! @Matjaž: samo drži se izdelave zip fila, kot si se ga do sedaj (da bodo v zipu mape: "content/cars/...". to bo špilalo Bravo, super! Sicer je nekaj že bilo, ampak vsaj jaz nisem nikoli upsel uštimat zadeve! :/ Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts