Domen Grča 205 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Hvala za tele informacije , sem uredil sploh tale ui_skin je zelo dobrodošel počistil datoteke in viola še zazipam Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano October 13, 2014 Share Napisano October 13, 2014 Ti samo tako naredi kot je zgoraj prikazano. Hvala za izčrpno razlago! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 19, 2014 Avtor Share Napisano October 19, 2014 Skinpack je posodobljen. Prosim, da vsi stare skine zbrišete in naložite nove (tudi tisti, ki ste mi svoje poslali). Novo poimenovanje map je: ime-ekipe_iPriimek_[Številka] Npr: Akrapovic-Team_bMrak_13 Prosim, da se tega poimenovanja držite tudi ostali, ki boste še pošiljali skine. Prosim, da ste dosledni, ker imam drugače s tem kar nekaj dela. Nekaterim sem preview.jpg popravil, ker ste imeli banner od prvenstva notri (??). Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja M. 75 Napisano October 19, 2014 Share Napisano October 19, 2014 Nekaterim sem preview.jpg popravil, ker ste imeli banner od prvenstva notri (??). Hja, ni bilo cajta pa je bilo treba nekaj na hitro uštimat! Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Primzzy 49 Napisano October 20, 2014 Share Napisano October 20, 2014 SLSR team (MB SLS GT3) Primož Roškar #72 in Aleš Papler #99 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
wid0 8 Napisano October 21, 2014 Share Napisano October 21, 2014 Eno vprašanje, a bomo v Silverstonu že uporabljali skin pack? Če bi se dalo bi lahko poskusili? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 22, 2014 Share Napisano October 22, 2014 Skinpack lahko uporabljaš vedno. Če drugi ne bodo imeli bodo pač videli bel dirkalnik. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Mitja Bonča 583 Napisano October 22, 2014 Share Napisano October 22, 2014 Pomoje ga zanima, če bodo skini na serverju? Ker, če jih tam ni, jih nobeden ne bo videl, tudi če jih klienti imajo. No, upam da bodo. Jaz naše še pošljem. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 22, 2014 Share Napisano October 22, 2014 Saj izbirat ne moreš če ni bookinga ane? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 25, 2014 Share Napisano October 25, 2014 Jaz postavljam server za našo ekipo,kjer treniramo in imamo svoje skine brez bookinga. Zadeva deluje super,le ko pripravljaš server ti vzame nekaj časa. Tisti,ki bo pripravljal server za prvenstvo vsaka mu čast Ampak ko imaš vse podatke ni problema. Jaz sem si naredil seznam v readme file,kjer sem imel vse podatke,potem pa samo copy paste sistem v server. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
mancSLO 1 945 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Mi tudi že probavamo in deluje kot sem že omenil. Me pa zanima, če daš skine npr. od Sloracing ekip v novo podmapo v skin direktoriju, če po tem deluje? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
skopusnik 1 374 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Probaj? Zakaj pa bi jih imel posebej? Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 26, 2014 Share Napisano October 26, 2014 Mi tudi že probavamo in deluje kot sem že omenil. Me pa zanima, če daš skine npr. od Sloracing ekip v novo podmapo v skin direktoriju, če po tem deluje? To še nisem probal. Najlažje je (za tistega,ki dela server),da si zbriše iz teh map od dirkalnikov vse skine in da noter le tiste,ki se uporabljajo za prvenstvo. Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 26, 2014 Avtor Share Napisano October 26, 2014 (urejeno) Skinpack za današnjo dirko na voljo tukaj: PRENOS. Prejšnje skine obvezno pobrišite, drugače novi ne bodo delovali! Uredil October 26, 2014 - Matjaž Murn 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
B_U_R_I 3 290 Napisano October 27, 2014 Avtor Share Napisano October 27, 2014 Na voljo je posodobljen skinpack. Tisti, ki še niste posredovali Steam Community IDja, vam ne bo deloval vaš skin. Obvezno VSE skine, ki ste jih prej naložili za GT3 prvenstvo pobrišite. V arhivu se nahaja mapa content, ki jo razširite v mapo C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\assettocorsa 1 Citiraj Link to post Deli na drugih straneh
Recommended Posts